От: Продава се бизнес
Хаховец ще отговоря само на теб само защото въпреки безумните условия имаш що годе нормално отношение по темата
Условията при, който те биха ти заплатили сумата са:
1 - Прехвърляне на всички сайтове и домейни! - Това е включвено в офертата
2 - Писмена декларация, заверена нотариално, че ти няма да се занимаваш, да бъдеш част или да си консултат на фирма свързана с онлайн търговия следващите 30 години. При установяване на нарушаване на договорка-та дължиш неустойки в размер на най - вероятно размера ще бъде двоен на парите, който те ще инвестират. - Това условеие директен провал на всяка сделка от такъв тип, но ако сумата е умножена по 5 може и да стане. И само по себе си е достатъчно доказателвсто, че предложнеито ми е с актуална цена
3 - Имаш някакъв складов софтуер с вече изградена база данни. - Не
4 - След оценяване на реалната материална стойност на предлаганото от теб, ако желаната от теб сума е по - голяма до достигането и се включва заплащането на пълен съпорт на сайтовете. Обикновено за тези сайтове пълния съпорт ще бъде оценен на около 3000 лева годишно. - съпорт върху сайтовете и въвеждане в бизнеса напълно безплатно до 6 месеца
Цената не е никак космическа а съвсем поносима. Има хора заинтерсувани от предложението и без тези условия. Както казах продажбата е причинена от липсата на време и ангажиментите ми към нов проект. Не търпя загуби от това дали ще се продаде днес или след 1 година.
Казваш финансови отчети, търговски регистър, трафик и още най - вече снимки от направени поръчки нямали стойснот подраи възможбоста да бъдат манипулирани. Какво ми прези за 3 дни да спретна една скалдова програма с 10к продукта с манипулирани продажби?
И само за протокола, надявам се в този форум ще дойде ден когато някой обяви нещо за продажба на цена над 50 лв не се изпада в потрес и вълнения.
Братчето, ако спретнеш скадова програма с 10k продукти, без продажби, за 3 дена те провъзгласявам не за гуру, ами за полубожество! (Въпреки всичко виж каква цена съм ти казал за складова програма, която сама по себе си има лицензи и струва само като платформа да кажем 1000 лева, аз съм ти казал цена за 500k продукта, не за 10k)
Единственото релевантно оправдание, което се приема за момента е заминавам за чужбина или жената стана майка и няма време да се занимава, но второто върви само при положение, че човека пристигне с кола за над 100k!
При нас пристигат хора с нулеви декларации правещи по над 50k от сайтове си. С логистични мрежи, с договори за години напред.
Разбира се, че ако дойде човек с 500 договора с козметични салони да зареждат от него до 2020 година и в същото време има договор за дистрибуция пак до 2020 година и иска 50k ще му се дадат. (това е само пример не е реален случай)
Ти си гол като пушка, без никаква логистика и ми искаш 50k
За това че имаш да кажем 20 или 50 договора (говорим документални не на приказки, най - вероятно не са повече от 10 общо твоите) за дилърство, няколко сайта със система, която задължително трябва да се смени и някакви си 50 квадрата помещение, за което ще похарча повече да отида да го видя от колкото да го купя няма кой да ти даде толкова пари!
Ти си минал едва една 10-та от правата, която трябва да преминеш, за да стигнеш момента да продаваш бизнес. Тук интереса не е твоя бизнес, ами това да те изкарат от бизнеса или да те накарат да работиш за тях
Да това, което предлагаш има някаква материална стойност, но имай предвид, че това което предлагаш се нуждае от инвестиция и то не малка, за да заприлича на нещо. Всъщност, така като се замисля инвестицията за възобновяване на сайтовете ще е пъти по голяма от колкото струва проекта ти.
Повярвай ми в този му вид проекта ти не може да бъде оценен на повече от 5000 лева, а инвеститорите няма как да ти дадат повече от 60% от сумата! Ако мине още една година сайтовете ще са още по - остарели и цената ще е наполовина, след две години няма да има смисъл въобще да се подновят домейните и прочие! Това е умиращ проект, който се нуждае от сериозна инвестиция за да се съживи!
Реално моето предложение е 2500 лева и е в сила до 31.05.2015, ако имаш интерес, изпрати ми на лично телефонния си номер.