Продава се действащ сайт за групово/ колективно пазаруване

fluence

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продава се действащ сайт за колективно пазаруване с база данни от търговци и активни оферти.
Функционален клонинг на Grabo.bg и Groupon.com. Подходящ за хора с опит в онлайн/офлайн маркетинга.
При личен контакт с желаещите да го закупят ще предоставя повече информация за:
- адреса на сайта;
- броя абонати на мейл листата;
- броя посещения от гугъл аналитикс;
- броя фенове във фейсбук;
- функциите на сайта.

От: Продава се действащ сайт за групово/ колективно пазаруване

дай на лс малко инфо

Кажете какво точно ви интересува.

От: От: Продава се действащ сайт за групово/ колективно пазаруване

Кажете какво точно ви интересува.

А нищо не ги интересува, те само така си питат профилактично. Ти си дал предостатъчно инфо, всичко се разбира от обявата и нема кво да питат заинтересованите. Само казваш къде и кога да ти прехвърлят парите, па кат го купят ще си видят квато информация си им трябва, нали така:wink:

Хехе ... и така може да се каже :)
Но ако има някакви по-конкретни въпроси и сериозен интерес, мога да коментирам и други подробности.
Благодаря за подкрепата!

Хехе ... и така може да се каже :)
Но ако има някакви по-конкретни въпроси и сериозен интерес, мога да коментирам и други подробности.
Благодаря за подкрепата!
да, кой е сайта? По-конкретен въпрос едва ли има ...

да, кой е сайта? По-конкретен въпрос едва ли има ...

Този въпрос е колкото конкретен, толкова и излишен! Какво повече ще ти даде името на сайта, нали все пак се опитвам да запазя някаква конфиденциалност.
Ако искаш да купиш сайта, а не просто да си чешеш езика, може би ще ти е любопитно от кога работи сайта, какви продажби е реализирал, какви са възможностите му и т.н.
От въпросът ти разбирам, че нямаш нужда от сайт за колективно пазаруване :)

netsurfer... батенце, чудя се ти или автора на темата е по-прост. Мерси за негативната репутация където си ми оставил междудругото, нема да ти е връщам, че гледам и без това още малко ти трябва да светнеш в червенко. Направо ще се гътна... толкова ли и двамата сте такива малоумници, че не може да схванете иронията в написаното? Единия кретен ми благодари за неква подкрепа, другия и той прочел недопрочел пляка репутации...

Re: От: Продава се действащ сайт за групово/ колективно пазаруване

А защо темата не е в Пазара?

темата не е пазара щото е трябвало автора да има мнения, да попълни инфо, като приблизителна цена посещения и тнт... домейн... по принцип ако спазя правилата до буквата трябва трябва да иде в кофата ама нали имате интерес...

netsurfer... батенце, чудя се ти или автора на темата е по-прост. Мерси за негативната репутация където си ми оставил междудругото, нема да ти е връщам, че гледам и без това още малко ти трябва да светнеш в червенко. Направо ще се гътна... толкова ли и двамата сте такива малоумници, че не може да схванете иронията в написаното? Единия кретен ми благодари за неква подкрепа, другия и той прочел недопрочел пляка репутации...

Сякаш си малко груб... особено към една жена!
Не ми се стори иронично написаното, по-скоро ми допадна. Както и да е, не съм тук, за да се надприказвам с някого. Продавам нещо, ако някой иска да го купи - да заповяда, останалите да си харесат друга тема за раздумки!

Аз щи кажа кой е най-простия - Ти.

Този въпрос е колкото конкретен, толкова и излишен! Какво повече ще ти даде името на сайта, нали все пак се опитвам да запазя някаква конфиденциалност.
Ако искаш да купиш сайта, а не просто да си чешеш езика, може би ще ти е любопитно от кога работи сайта, какви продажби е реализирал, какви са възможностите му и т.н.
От въпросът ти разбирам, че нямаш нужда от сайт за колективно пазаруване :)

Ако знам кой е сайта много лесно ще разбера всичко останало. Успех, но така няма да продадеш нищо.

Сякаш си малко груб... особено към една жена!
Не ми се стори иронично написаното, по-скоро ми допадна. Както и да е, не съм тук, за да се надприказвам с някого. Продавам нещо, ако някой иска да го купи - да заповяда, останалите да си харесат друга тема за раздумки!

Бабина ти трънкина, уважаема жено. Дали си жена, мъж или друго няма ама абсолютно никакво значение. netsurfer ти зададе много конкретен и ясен въпрос. Продаваш нещо... КАКВО Е ТО? Никак не е излишен въпроса. Защо? В момента в бг има може би повече от 100 сайта за групово пазаруване. Според теб дали има значение кой продаваш? Има и ще ти кажа защо понеже явно не ти е ясно. Ако продаваш самия грабо цената би била една, ако обаче ще ни предложиш еднотаковаседнитакива.bg надали някой би проявил какъвто и да е интерес.

За жена би трябвало да хванеш иронията веднага... ама айде ;)

п.п. и имам някакво извратено чувство, че това е радост :D

Адвансд Интернет потребител като нетсърфър и като много хора тук, има нужда само от домейн име на сайта.

Да си проследи трафика може сам, да прецени продажбите може, да види къде е рекламиран може.

Но също така най-важното, може и да реши по неговите критерии добро ли името му, има ли потенциал за развитие и дали си струва да инвестира в него и да разшири бизнес сферите си.

Личен контакт за да получи неизвестен какъв домейн е прекалено голям лукс за всеки, които цени времето си и работи за развитието си.

При различни обстоятелства, аз също щях да питам точно този въпрос и нищо повече

А на бас, че му искат поне 5К. :D
На такива "потайни" сайтчета се нагледах предоволно - крият сайт и сума, защото ги е СРАМ какво искат, за това какво предлагат!

А на бас, че му искат поне 5К. :D
На такива "потайни" сайтчета се нагледах предоволно - крият сайт и сума, защото ги е СРАМ какво искат, за това какво предлагат!

Малко е 5. Повече ми се вижда към 15 понеже сигурно 5 са били само разходите за разработката, отделно е популяризиран в директории и е на първа позиция у гуглето по "продавам сайт за групово пазаруване ма нема Ви кажа кой, щот нема значение". И съм абсолютно сигурен, че сайта има МНОГО голям потенциал който бъдещия собственик ако развие ще си върне мизерната инвестиция десетократно. Ае с две думи купуваш и караш :D

Ебати безумната обява :lol:
Продавам сайт, ама няма да ви кажа кой, 5 бона :mad::lol:

Аз продавам кола, подходяща за хора с шофьорски книжки. Регистрирана е в КАТ.

При личен контакт ще получите информация за:
- марка на колата
- цвят на колата
- регистрационен номер
- брой изминати километри
- екстри

Също така ако се видим лично ще ви кажа дали има гражданска отговорност, каско и винетка.

Аз продавам. Какво и какви пари и на лично няма да ви кажа. Не ми пишете. Само се хваля, че продавам.

Горе