alabam4eto
Active Member
Здравейте,
Продавам сайт с женска насоченост, дневните посещения са около 400 варират малко над обикновено като това е за лятото, през пролетта достигаха до 500 може да погледнете тиксото отключено е. Сайта е на сестра ми но тя отдавна не го поддържа, съдържанието не съм проверявал какво е така, че го продавам такъв какъвто е разгледайте! Цената е по 1лв на посетител или 400лв. аудиторията може да се използва по много различни начини няма да ви давам съвети всеки е кадърен и на този който му е нужен ще знае какво да го прави.
Дата на създаване: 01.11.2009
Възраст на домейна: 1 година, 9 месеца, 1 седмица
Дата на изтичане: 01.11.2011
Оставащо време: 2 месеца, 3 седмици, 23 часа
Хоста и домейна са от суперхостинг.
Системата е Joomla, темплейта вече и аз не се сещам, но като го гледам мисля че е фрее.
Не бързам да го продавам цената е твърда!
Сайта не изглежда добре и има нужда от нов дизайн...
Това е за първи път продавам сайт може и да ви хареса може и да не ви хареса офертата това е.
Задавайте въпроси в темата да може и другите потребители да се възползват!
Домейн Име | URL: http://jensko-zarstvo.com
Приблизителна Цена: по 1 лв на посетител
Уникални Посетители за Месец: до 25 000
Page Rank: 2
Уникално Съдържание: Да
Система: Опън Сорс
Дизайн: Безплатен / GPL
Начини на Плащане: пейпал, банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ
Продавам сайт с женска насоченост, дневните посещения са около 400 варират малко над обикновено като това е за лятото, през пролетта достигаха до 500 може да погледнете тиксото отключено е. Сайта е на сестра ми но тя отдавна не го поддържа, съдържанието не съм проверявал какво е така, че го продавам такъв какъвто е разгледайте! Цената е по 1лв на посетител или 400лв. аудиторията може да се използва по много различни начини няма да ви давам съвети всеки е кадърен и на този който му е нужен ще знае какво да го прави.
Дата на създаване: 01.11.2009
Възраст на домейна: 1 година, 9 месеца, 1 седмица
Дата на изтичане: 01.11.2011
Оставащо време: 2 месеца, 3 седмици, 23 часа
Хоста и домейна са от суперхостинг.
Системата е Joomla, темплейта вече и аз не се сещам, но като го гледам мисля че е фрее.
Не бързам да го продавам цената е твърда!
Сайта не изглежда добре и има нужда от нов дизайн...
Това е за първи път продавам сайт може и да ви хареса може и да не ви хареса офертата това е.
Задавайте въпроси в темата да може и другите потребители да се възползват!
Домейн Име | URL: http://jensko-zarstvo.com
Приблизителна Цена: по 1 лв на посетител
Уникални Посетители за Месец: до 25 000
Page Rank: 2
Уникално Съдържание: Да
Система: Опън Сорс
Дизайн: Безплатен / GPL
Начини на Плащане: пейпал, банков превод
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ