Продава се: Продава се забавен сайт за тестове / въпроси..

webmast367

Well-Known Member
Рейтинг - 95.7%
22   1   0
Здравейте продавам сайта http://quizzbg.com/
Домейна ще бъде даден с акаунт, на който е закупен преди по-малко от месец, към суперхостинг. Давам паролите, а вие си го прехвърляйте, или ползвайте както е - не ме интересува!
Системата ще бъде прехвърлена на Ваш хост - сървър!
Системата е закупена преди по-малко от месец от Codecanyon.
Сайта е нов и има приход 6-7 евро, тъй като само 1 ден са направени няколко публикации във фейсбук страници и се отказах от развитието, тъй като не ми остава време... Идеята беше всекидневно да се качват най-различни публикации, забавни тестове, късметчета, въпроси и прочие, но всичко това изисква време, а смятам да се насочвам към друга ниша!

Към сайта ще дам и натурална страничка с цели 76 фена, които харесаха страницата във въпросния ден, когато бяха споделени 2-3 от тестовете.
Има и 20тина логнати с фейсбук потребителя.
Има бърза опция за сваляне на имейлите на всички логнати само с натискането на 1 бутон!
Лесен за администриране.

Цената е по-договаряне, който предложи най-добрата оферта ще го получи, както е!
Приемам плащане - PayPal, Еконт, Банка

От: Продава се забавен сайт за тестове / въпроси..

Вдигам темата! Имаше кандидат, но изчезна някъде за това се извинявам на всички, на които казах че е продаден! ОТНОВО Е ЗА ПРОДАЖБА ПРЕДЛАГАЙТЕ ОФЕРТИ НА ЛИЧНО!

Добре де, като ще го продаваш поне махни шибаните реклами, които изкачат на всеки клик! Или до последно да избиеш някоя стинка а?

Добре де, като ще го продаваш поне махни шибаните реклами, които изкачат на всеки клик! Или до последно да избиеш някоя стинка а?

Адблокер и си без проблеми. Аз дори не знам, че има реклами.

Аз не можах да разбера, какво общо имат РЕКЛАМИТЕ с продажбата на сайта? Не разбрах и какво общо има КОМЕНТАРА ти с продажбата на моя сайт? Разбирам да имаш нужда от трупане на мнения.... имаш си достатъчно!?
Иначе ще отговоря на въпроса ти!
Не става дума за това да искарам още некоя стинка ;) Сайта има между 10-50 посещения дневно надали ще искарам стинки от такъв трафик! Сайта беше подготвен за стартиране, но внезапно ми хрумна по-добра идея за проект и започнах да работя по него!
Смятам, че системата не е лоша, както и домейна е доста добър точно за такъв вид сайтове, ако някой иска такъв сайт, защото не малко хора са търсъли подобни може спокойно да вземе този със стартов пакет тестове, които отнеха няколко часа да се направят, с готов домейн, превод на БГ (малко фалшив, но ще си го оправя който иска) както и бяха чистени бъгове, които продавача не си е направил труда да оправи!

Моля да пишат хора конкретно заинтересувани от сайта :)
Поздрави

Аз купувам сайтове. Ама искам да мога да ги разгледам нормално, а не на всеки клик да ми изкачат попъпи, попъндъри, и поп звезди.
Ад блокери не слагам, защото съм солидарен към вас - останалите, които също изкарват стинки от реклами. Ама реклами в умерено количество.
Разбери ме, всеки ще му набие хикса, ако не може да го разгледа нормално.

Аз не можах да разбера, какво общо имат РЕКЛАМИТЕ с продажбата на сайта? Не разбрах и какво общо има КОМЕНТАРА ти с продажбата на моя сайт? Разбирам да имаш нужда от трупане на мнения.... имаш си достатъчно!?
Иначе ще отговоря на въпроса ти!
Не става дума за това да искарам още некоя стинка ;) Сайта има между 10-50 посещения дневно надали ще искарам стинки от такъв трафик! Сайта беше подготвен за стартиране, но внезапно ми хрумна по-добра идея за проект и започнах да работя по него!
Смятам, че системата не е лоша, както и домейна е доста добър точно за такъв вид сайтове, ако някой иска такъв сайт, защото не малко хора са търсъли подобни може спокойно да вземе този със стартов пакет тестове, които отнеха няколко часа да се направят, с готов домейн, превод на БГ (малко фалшив, но ще си го оправя който иска) както и бяха чистени бъгове, които продавача не си е направил труда да оправи!

Моля да пишат хора конкретно заинтересувани от сайта :)
Поздрави

От: От: Продава се забавен сайт за тестове / въпроси..

Аз купувам сайтове. Ама искам да мога да ги разгледам нормално, а не на всеки клик да ми изкачат попъпи, попъндъри, и поп звезди.
Ад блокери не слагам, защото съм солидарен към вас - останалите, които също изкарват стинки от реклами. Ама реклами в умерено количество.
Разбери ме, всеки ще му набие хикса, ако не може да го разгледа нормално.

Утре, като ми остане време ще махна рекламите, и ако искаш когато имаш време ще го разгледаш :) Поздрави

Горе