Продава се образователен портал

gemi

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Приблизителна Цена n/a
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: септември 2010 / септември 2011
Уникални Посетители за Месец: до 500
Импресии на Месец:: 10 000
Регистрирани Потребители: 900
Уникално Съдържание: Не
Система: руска
Дизайн: Къстъм

Последно редактирано:
От: Продава се образователен портал

Малко допълнителна информация:
безплатен хостинг с CMS
регистрация на потребители, форум, публикуване на обяви,ЧЗВ, Книга за гости, каталог училища, RSS новини
банер ротатор, разпращане на ЛС до всички потребители. Известяване за нови публикации, контрол на публикациите и коментарите и т.н.

255 качени файла - основно презентации
4 онлайн теста - матури
137 качени образователни материали

пълно прехвърляне на хостинг и CMS при евентуална продажба ( support за системата)
Очаквам предложения на ЛС

Е все пак колко пари му търсиш на това чудо...

колко предлагаш?

аз давам 5 лева

Това беше сериозно предложение :) На мен са ми много обаче. По-скоро не, че са ми много, но ми изглеждат много, като за това нещо

глупавите обиди и заяждане не са в твоя полза.... като не те интересува си пасувай...

Е продаваш нещо което не си показал? Какво очакваш от 3 реда описание някой да ти предложи 1000000 лева?
Дай линк да се види какъв е прословутия образователен портал. Кажи ориентировъчна цена.

u4avbg дот com

Общо 1 330 индексирани страници.
Брой страници в индекса на Yahoo : 5 индексирани страници.
Рангове Google PR: 3 от 10
tixo е отворен.

системата не беше ли Къстъм ? и какво значи руска - руснак я е писал или е руска нулирана ?

аз се интересувам но до като не кажеш ориентировъчна цена ще получаваш само такива предложения:

давам 20 лв.

Ма ти пък какво разбираш - това е то - портал

ще питам братята руснаци защо 'аджиба' са сложили css преди html-а !!! не мога да повярвам, че от всички 'специалисти' никой не разбира, че този цсс се отнася за рекламния банер ! css на самия сайт си е точно там където трябва да бъде...

ще питам братята руснаци защо 'аджиба' са сложили css преди html-а !!! не мога да повярвам, че от всички 'специалисти' никой не разбира, че този цсс се отнася за рекламния банер ! css на самия сайт си е точно там където трябва да бъде...

И CSS-а като е на рекламния банер, мястото му е там? ОК, щом така смяташ, peace and be happy :)

това е рекламен банер, който се поставя автоматично. има трикове да се махне (без да си платиш), но автоматично те банват като те хванат ;-) използвана e една от най-разпространените руски CMS... да не им правя реклама, но е user friendly, с доста модули... и т.н. ако някой проявява сериозен интерес очаквам ЛС.

Последно редактирано:

Горе