От: Продава се сайт за обяви
AMOUN, давай ми червени точки колкото искаш. Ако искаш и кафяви ми дай, но не си прав! На какво основание твърдиш, че е само превод? Това го каза Шерлок, който е видял от подписа ми, че използвам жокерборд за един бивш мой сайт и е направил голямото разкритие. Това какво си разбрал не е мой проблем, защото не мога 10 ч. да обмислям какво точно да напиша, че да ме разберат всички в този форум. Който не разбира - пита и получава отговор. Мисля, че офертата беше подадена грамотно и в съотвествие с правилата на форума. Шерлок пусна линк към жокерборд и не съм се правил на луд да отричам, че използваме тази система, нали? Но искам пак да те питам, откъде знаеш, че само съм я превел, откъде знаеш какви модификации са правени и колко е работено по сайта, за да достигне до вида, в който беше предложен тук? Вкарали сме сума ти време за най-различни подобрения и допълнителни функции, подобряване на дизайна и прочее. Всичко, което искаше човекът, за който правихме сайта.
Това, че са ти пробутали неща, които не струват, няма нищо общо с моето предложение, за което не знаеш абсолютно нищо в дейтали, защото дори не бях дал линк и достъп до админ панела! Нито някой е питал дали това е авторска система или не!