От: Продава се сайт за онлайн филми и сериали
Благодаря много за моралната подкрепа и аз наистина се надявам да намеря сериозен човек на който да го продам иначе много ще съжалявам.И аз стигнах до този извод ,че не всеки му е интересно приходите реално дали са големи,огромни или невероятно огромни.Не може да се каже ,че всичко зависи от приходите.Е да верно е те определят голяма част от сайта и от това той да се развива нормално.Но все пак когато човек разполага с добре организирана системата,сео и разпространение в социални мрежи и просто се опита да вложи още малко работа в него.Приходите ще му се удвоят.И реално ще е така.Възхищавам се на хората когато търсят всичко да е на чиста печалба и просто да го купят и да го оставят на един вид "самотек".Еми не винаги става така.Изключително много часове сме вложили нашия сайт да не кажа месеци за да го доберем на това ниво.И не мога да допусна ,че има хора които се интересуват само как да го купят и евентуално да почнат да забогатяват от него веднага.Повярвайте ми.Ако имаше сайт със стабилни приходи рядко човек ще го пуска за по 2000лв .За какво му е на човек да продава сайт откъде вади солидни пари?Няма смисъл.И тук се вадят приходи.Не мислете ,че не е така.На повечето потребители на които съм им пратил лс-та с статистика за приходите ще се съгласят с мене ,че не са малко ,но въпреки това започва един ожесточен спор защо са толкова малко ,а реално трябва да са много повече .Именно заради това ,че нашия екип не може да продължава с развитието на сайта.Просто искаме да го дадем на човек ,който наистина ще го развива и ще остане доволен на 100%.Това е цялата работа.Няма лъжа ,няма измама.Но българина си е българин.Ако може да мине "ептем на нагорнище" нали най-добре ще е .Не ме мислете за дребнав или нещо подобно.Просто и аз ,както и много други администратори на сайтове оценяваме труда си в часове,дни,седмици,месеци и в много други неща.Приходите сами ще дойдат.Но както и да е .На всички останали потребители съм пратил лс-та!Забелязвам, че никой вече не се интересува от потенциал , посещения и тем подобни. Всеки иска да вземе сайт за 100 лв., който да печели без да се занимава с него. Това не е лошо по принцип, но издава манталитета на българина/иска печалба, но без работа/, което е жалко. Именно на това отдавам голямата бройка на некачествените сайтове в интернет пространството, купени само с цел печалба, без да се развиват от тяхните нови собственици. Моля поста ми да не се взема като лична нападка към никого, просто изказвам мнение. Обзалагам се, че почти всички запитвания за приходи са от чисто любопитство и няма да доведат до сделка. Пожелавам успешна сделка на продавача.
Поздрави.
Последно редактирано: