Продава се: Продава се сайт, каталог за мотори - motobase.org

bigvictor

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
продавам си един от проектите, който така и не можах да продължа и завърша, тъй като напрактика няма завършване 😀 . Сайтът представлява база данни за мотори, подобно на bikez.com и motorcyclespecs.co.za, но смятам че е доста по-юзър френдли с доста повече информация.
Вмомента сайтът вади от 0.05$ до 0.70$ цента на ден от Адсенс, но това далеч не е потенциала му.
Бъдещият купувач на сайта, трябва да е наясно със SEO практиките и да е готов да плати за беклинкове, за да започне да прогресира доста по-сериозно.
Вложил съм много голям ресурс в този сайт и има огромни възможности, въпросът е че конкуренцията е доста голяма. По мои проучвания, базите данни които излизат над Motobase имат доста по-висок DA и PA в Google и смятам, че сериозен пакет от беклинкове би увеличил приходите от сайта десеторно.

Сайтът се продава поради наличие на два онлайн магазина, които отнемат абсолютно цялото ми време през целия ден.
Линк към сайта: www.motobase.org

При интерес - 0898216409

Цена няма да посочвам, имам желание проектът да се продължи и да почне да жъне успехи. Нека евентуалният бъдещ купувач да определи, колко може да заплати и да е готов да отделя поне по 1-2 часа на ден, за да може сайтът да прогресира. Предоставям видео материал, как се качват нови мотори - отнема около 10 минути на мотор с пълното му инфо.

Поздрави и успешен ден :)
 

Горе