Продава се търговска марка Antik. Нова по ниска цена 1200 лв.

Продава се търговска марка Antik. Нова по ниска цена 1200 лв.

На вниманието на всички заинтересувани, предлагаме на вашето внимание възможност за закупуване на Запазена Търговска Марка Antik, класове на стоките и услугите 14, 27, 30, 33 с регистрационен номер 91560, регистрирана на 27.07.2015, срок на действие до 30.07.2024 година, тип на марката комбинирана. С тази марка могат да се продават всички стоки и услуги изброени в съответните класове. Марката е придружена със свидетелство за регистрация на промишлен дизайн стикери, регистрационен номер (11)8177, регистриранo на 05.11.2014, свидетелството за регистрация на промишлен дизайн е със срок на закрила до 08.08.2024 година, регистрирани са четири броя дизайн на стикери. Разработили сме марката като графичен продукт, който е интересен, атрактивен и съобразен с потребителите на българския и световния пазар. Марката е разработена като наименование на вино но е подходяща и като име за различни продукти изброени в съответните класове от класификатора на Патентно ведомство. Марката е разработена е от екип специалисти, професионалисти в сверата на графичния дизайн, професионалисти в бранша. Значението на думата Antik е: нещо старо, от стари времена, подсъзнателно отлежало. Марката, думата Antik подхожда на класовете които сме запазили според класификатора на Патентно ведомство на Република България: 14, 27, 30, 33, ако желаете допълнително може да запазите и други класове и да разширите списъка от стоки и услуги попадащи в съответните класове. Марката Antik е разпознаваема и лесно запомняща се и определено е попадение в сферата на рекламата. Много популярна дума навлязла и в българския език, популярна и по света. Предлагаме Ви да закупите търговската марка Antik тя би могла да стане уникално наименование на вашите продукти, би Ви спестило много усилия и разбира се много време, по регистрацията, тъй като процедурата по регистрация в Патентно ведомство отнема минимум 2 години. Започвате да използвате Марката Antik веднага. Получавате и разработения от същия екип проект на етикет с предпечатна подготовка, който бихте могли да използвате за широк спектър от произвежданите от вас продукти. Размерът и дизайнът на етикета ще бъдат съобразени с вида на произвежданите от вас продукти и тяхната опаковка. При евентуално сключване на споразумение, поемаме ангажимента за уреждането на необходимите документи и номенклатура за прехвърлянето правата за Марката. Регистрацията на договора за продажба на Марката в Патентно ведомство на Република България ще се извърши също от нас.

Прилагаме:
1.Свидетелство за регистрация на Марка Antik.
2.Свидетелство за регистрация на 4 промишлени дизайна на марката Antiк.
3.Описание на стоките и услугите според Международна класификация на стоките и услугите за регистрация на марки приета и използвана от Патентно ведомство на Република България.

Клас 14: Благородни метали и техните сплави; бижутерия, скъпоценни камъни; часовници и хронометрични уреди.
Клас 27: Килими, черги, изтривалки, рогозки, линолеум и други материали за подови покрития; нетекстилни тапети за стени.
Клас 30: Кафе, чай, какао и заместители на кафе;ориз; тапиока и саго; брашно и произведения от зърнени храни; хляб, сладкиши и захарни изделия; сладоледи; захар, мед, меласа; мая, бакпулвер; сол, горчица; оцет, сосове (подправки); подправки; лед.
Клас 33: Алкохолни напитки (с изключение на бира).
Правата за използването на марката са до 08.08.2024 година но могат да се продължат срещу минимално заплащане. Благодарим предварително на всички проявили интерес.

Ценатa на марката e 3000 лв. Нова по ниска цена 1200 лв.
НОВО - Може да се направи размяна за криптовалута BTC-Bitcoin.
 

Прикачени файлове

  • antik(3)ее.jpg
    antik(3)ее.jpg
    26.1 KB · Преглеждания: 3
  • antik(3).jpg
    antik(3).jpg
    351.4 KB · Преглеждания: 3
  • antik1(2).jpg
    antik1(2).jpg
    373 KB · Преглеждания: 3
  • antik2(2).jpg
    antik2(2).jpg
    317.6 KB · Преглеждания: 3
Последно редактирано:

Горе