Наков и компания малко домашни им дават май в софт униИмам чувството че Ремайнд по цял ден следи какво прави крос и веднага пуска тема да информира и останалите съфорумци.....
Имам чувството че Ремайнд по цял ден следи какво прави крос и веднага пуска тема да информира и останалите съфорумци.....
По дразнещо от това да пишеш на шльокавица е само да вкарваш английски фрази в бг реч. А уж беше родолюбец ...... трендващи теми хахахаха. В опита си да се гавриш с крос сам не виждаш колко си смешен.В този форум последно време друго интересно няма, нито пък забавно. Единствените трендващи теми са тези.
Deal With it.
Горните субекти кога последно са пускали тема във форума? Освен ако не питат нещо / не предлагат някаква услуга? А да, никога, nevermind. Понеже аз в седмица пускам на 1-2 теми от SEO новини и интерес никакъв от тоя контент, а пък ако отидем към раздел "правене на пари онлайн" - нещата са изчерпани отдавна - има теми за всичко, като цяло само могат да се продължават някакви дискусии, и да се пускат теми от дропшипери, като цяло форума се потдържа от такива теми като тази и от разни офтопици и аз съм го казвал и на Блинки, той си знае.
реймънда от изгониха станишев от страната се пооправи...По дразнещо от това да пишеш на шльокавица е само да вкарваш английски фрази в бг реч. А уж беше родолюбец ...... трендващи теми хахахаха. В опита си да се гавриш с крос сам не виждаш колко си смешен.