Продава се www.DopingBG.com

Shefa27

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Продавам онлайн магазин за продукти и препарати за културисти, фитнес любители и спортисти www.DopingBg.com Месечната печалба докато поддържах сайта беше около 500 лв месечно, понякога от по-големи сделки и над 1000 лв. Но станах студент, уча сериозни науки, които искат време, започнах да работя добре платена работа и времето секна, а този магазин изисква да се работи здраво, понеже ако чакате само сайта да ви изкарва парите, жестоко се лъжете. Иска се време и мотивация, координация между доставчиците, вас, клиентите, посещения на сайтове и форуми да привличате клиенти, ходене по фитнес зали и тн. Заедно със сайта получавате утвърдени доставчици и дистрибутори, както и разяснения за бизнеса. Не ми стигнаха силите да попълня секциите Тежести, Аксесоари, Спортни дрехи. Евентуален проблем ще представлява липсата на админ панел. Освен сайта имам и набор продукти, които също мога да дам на по-ниски цени (до 50 процента), за да може този който закупи сайта, да тръгне да печели още от началото. Поддръжката на сайта е осигурена за още една година, както и домейн името. Сайта беше открит септември 2010 и е осигурен до септември 2012. Домейн името на сайта е много добро, както виждате и си заслужава всяка стотинка, впредвид че отговаря точно на тематиката на търговията. Има и форум. Дизайна е семпъл, но и въздействащ като цветова гама и отговаря психологически на профила на клиентите. Сайта няма да го продам за жълти стотинки, понеже все пак е мое отроче. Който го закупи и се мотивира да работи качествено, може да го издигне до много високо ниво и печалбите да достигат хиляди лв месечно, както правят някои онлайн магазини на такава тематика в България.
Нямам никаква идея каква цена да сложа за сайта. Ако предложението ми хареса на момента го давам, няма смисъл да го държа и да застоява, понеже клиентите ще изчезнат, когато не работи. За предложения и оточнения ми пишете на мейл [email protected]

Домейн Име | URL: www.dopingbg.com

Приблизителна Цена: 1

Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 2010

Уникални Посетители за Месец: до 100

Регистрирани Потребители: 15 форум регистрирани

Page Rank: N/A

Уникално Съдържание: Не

Система: С Лиценз за Домейна

Дизайн: Къстъм

Приходи: средно 500 лв/месец

Начини на Плащане: Всякакви

Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ

От: Продава се www.DopingBG.com

Доколкото знам в България е забранено да се продават лекарства по интернет тук всеки го знае едва ли ще намериш купувач

Който го закупи, ако желае може да го пренастрои за добавки само, или само за тежести и тн. Името е подходящо за всяка цел свързана с фитнеса. А иначе за лекарствените продукти, почти безпрепятствено се взимат от аптеките по сърбия, гърция, турция, молдова така че си правете сметката реално погледнато дали има проблем. Който не иска да се занимава с сериозните препарати, да си пренастрои сайта за добавки примерно, ще му дам дистрибутори, с които ще излезе на печалба, но само при положение че ще се отдаде изцяло на работата. Отговарям само на мейл, че тук личните съобщения много сложно направени и не съм сигурен дали ги изпращам понеже никъде не ми индикира.

Някой друг заинтересован за сайта?

Тоя сайт и подобните на него показват колко ни е сбъркана държавата. Онлайн магазини за дрехи ментета ги затварят и разправят навсякъде колко голямо престъпление било и какъв голям удър са направили интернет ченгетата, а в същото време сайтове, които продават забранени вещества, които могат да те убият, си виреят свободно...

Тоя сайт и подобните на него показват колко ни е сбъркана държавата. Онлайн магазини за дрехи ментета ги затварят и разправят навсякъде колко голямо престъпление било и какъв голям удър са направили интернет ченгетата, а в същото време сайтове, които продават забранени вещества, които могат да те убият, си виреят свободно...

...пък като знам и Г колко ги обича тия работи... Това е от Google Merchant Center Help, не че ще влияе на търсенето толкова, колкото показва отношението им към подобни продукти...
Anabolic steroids
The promotion of anabolic steroids, muscle-enhancing stacks and cycles, body-building supplements that have a similar effect to steroids, and related content, irrespective of claims of legality, are not allowed. Prohibited items include, but aren't limited to:
Anabol
CellMass
Clenbuterol
Dianabol
Extreme Mass 3.5lbs by SciFit
Finakits
H-T Dianabol
L-Glutamine
Mesterolone
Nitrix
Novedex XT
TZ 3 Stack by SciFit
Vasospan

Последно редактирано:

Струва ми се, че гугъл ще ти е най-малкият проблем ако те сгащят за продажба на забранени за свободна продажба вещества. Какво всъщност се продава тук - домейн и "сайт" без админ панел до колкото ставя ясно. Който го купи освен, че ще трябва да сменя продуктите и да сложи не толкова привлекателните протеини и др. такива със свободна продажба, а също и да търси програмист за елементарни настройки по сайта...поправи ме ако греша нещо.

Горе