Продавам онлайн магазин за продукти и препарати за културисти, фитнес любители и спортисти www.DopingBg.com Месечната печалба докато поддържах сайта беше около 500 лв месечно, понякога от по-големи сделки и над 1000 лв. Но станах студент, уча сериозни науки, които искат време, започнах да работя добре платена работа и времето секна, а този магазин изисква да се работи здраво, понеже ако чакате само сайта да ви изкарва парите, жестоко се лъжете. Иска се време и мотивация, координация между доставчиците, вас, клиентите, посещения на сайтове и форуми да привличате клиенти, ходене по фитнес зали и тн. Заедно със сайта получавате утвърдени доставчици и дистрибутори, както и разяснения за бизнеса. Не ми стигнаха силите да попълня секциите Тежести, Аксесоари, Спортни дрехи. Евентуален проблем ще представлява липсата на админ панел. Освен сайта имам и набор продукти, които също мога да дам на по-ниски цени (до 50 процента), за да може този който закупи сайта, да тръгне да печели още от началото. Поддръжката на сайта е осигурена за още една година, както и домейн името. Сайта беше открит септември 2010 и е осигурен до септември 2012. Домейн името на сайта е много добро, както виждате и си заслужава всяка стотинка, впредвид че отговаря точно на тематиката на търговията. Има и форум. Дизайна е семпъл, но и въздействащ като цветова гама и отговаря психологически на профила на клиентите. Сайта няма да го продам за жълти стотинки, понеже все пак е мое отроче. Който го закупи и се мотивира да работи качествено, може да го издигне до много високо ниво и печалбите да достигат хиляди лв месечно, както правят някои онлайн магазини на такава тематика в България.
Нямам никаква идея каква цена да сложа за сайта. Ако предложението ми хареса на момента го давам, няма смисъл да го държа и да застоява, понеже клиентите ще изчезнат, когато не работи. За предложения и оточнения ми пишете на мейл [email protected]
Домейн Име | URL: www.dopingbg.com
Приблизителна Цена: 1
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 2010
Уникални Посетители за Месец: до 100
Регистрирани Потребители: 15 форум регистрирани
Page Rank: N/A
Уникално Съдържание: Не
Система: С Лиценз за Домейна
Дизайн: Къстъм
Приходи: средно 500 лв/месец
Начини на Плащане: Всякакви
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ
Нямам никаква идея каква цена да сложа за сайта. Ако предложението ми хареса на момента го давам, няма смисъл да го държа и да застоява, понеже клиентите ще изчезнат, когато не работи. За предложения и оточнения ми пишете на мейл [email protected]
Домейн Име | URL: www.dopingbg.com
Приблизителна Цена: 1
Дата на Регистрация / Дата на изтичане: 2010
Уникални Посетители за Месец: до 100
Регистрирани Потребители: 15 форум регистрирани
Page Rank: N/A
Уникално Съдържание: Не
Система: С Лиценз за Домейна
Дизайн: Къстъм
Приходи: средно 500 лв/месец
Начини на Плащане: Всякакви
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ