От: Продажба на апартамент
Интересно ми е тоя игнорирания откъде накъде има мнение по въпроса? купувал е имоти? продавал е имоти ? - негови?
или говори от опита си на бивш брокер?
Все тая, със сигурност е написал глупости.
най-много да е дал под наем някой имот на майка си...
и да проучва като умре и баща му кое за колко ще продаде.
Няма значение де със сигурност е писал глупости.
Оууу той нали един гараж даде под наем за 100 лева и умре да се хвали жмела че ще изкара зимата и нема да умре от глад
Имам 4 сделки като купувач за последната година и половина.
Пуснах за продажба тестово имот и реших да го дам само на една агенция...
Пълен провал, въпреки ниската цена - нищо...
Реших да направя така както съветват агенциите и да работя само с една агенция
...
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ
В момента търся нещо на около 20 километра от София и нищо не намирам което да е хубаво и на добра цена.
народа хем няма пари и реве за ипотеки, но не иска да смъква цената...
А купувачи няма!!!
НЯМА КУПУВАЧИ !!!
Едни и същи обяви от 3 години и повече обикалят по сайтовете в 80% от случаите.
едни и същи. рядкост са новите обяви.
Преди година и половина направих най-добрата сделка, тя ми беше и първата де, преди това повече от година разглеждаш и търсех.
Но тогава ми се отвори късмета, купих два апартамента на цената на един. В един друг форум умряха от яд и завист брокерчетата и олигофрените като чуха,
а аз четях и пишех там, точно защото търсех имот и не разбирах нищо. А те големите тарикати само се пулеха и им течеше лигата
Те се едно гледаш никс лайното ...
След това също много изгодна сделка за вила. После два пъти земя.
Нещо обаче реших че едната земя е доста лйняно място в село до софия и реших да търся нещо по близо ни ода е извън село или град. просто да си е напълно самостоятелен голям парцел. няма и няма изгодни оферти и това е.
Просто в момента да се продаде нещо наистина трябва да се продава много евтино, иначе е голям късмет някой заблуден идиот с кредит да го купи... но такива са все по голяма рядкост- изчезващ вид са, може би трябва да ги впишат в червената книга.