AMOUN
Well-Known Member
От: Продажба на апартамент
да съгласен съм с теб да не ги слагам под един знаменател..
ама помисли и ти?
ТИ СЛАГАШ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ ПРОДАВАЧИ
А АЗ НЕ МОГА ДА СЛАГАМ ФИРМИТЕ ПОД ЕДИН
не е ли малко ... арабско такова?
мъжа ако ходи по чуждо е свобода
ама жената ако ходи е курвенлък
Аз съм съгласен че има и точни фирми...
то има и точни цигани нали? има и очни таксиметраджии
ама няма как като масата са боклуци и ти да търсиш като диоген с фенеря нещо читаво...
АЗ ВИНАГИ СЪМ СИ НАЕМАЛ АДВОКАТ ЗА СЛУЧАЯ.
А агенции мисля че само два пъти или поне аз за два пъти си спомням.. за работатата ми с агенция и нямам добри спомени. да не казвам имена... ама... майната му
Примерно аз се каня от две години да купя един имот на магистралата, ама като не ми хареса собственика... какво да направя - не посмях. още го гледам имота , ама с тоя собственик не ми се рискува.
AMOUN
Радвам се,че си купил безаварийно жилище,Браво!
Но Моля,не слагай под 1 знаменател всички агенции и най-вече всички Брокери,за някои неща си прав,за някои не!
Да има много пумяри в бизнеса,който спъват както клиента,така и колегите си,но има и все още останали сериозни колеги с които е удоволствие да се работи.
Да повечето са изкукали дъртофелници който ме дразнят и мен.
Остави собствените си емоции за някой друг,дори и продавача да не ме потърси,не ме бърка,имам си достатъчно работа,просто споделям какво съм видял на пазара само за 2-3 години.
да съгласен съм с теб да не ги слагам под един знаменател..
ама помисли и ти?
ТИ СЛАГАШ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ ПРОДАВАЧИ
А АЗ НЕ МОГА ДА СЛАГАМ ФИРМИТЕ ПОД ЕДИН
не е ли малко ... арабско такова?
мъжа ако ходи по чуждо е свобода
ама жената ако ходи е курвенлък
Аз съм съгласен че има и точни фирми...
то има и точни цигани нали? има и очни таксиметраджии
ама няма как като масата са боклуци и ти да търсиш като диоген с фенеря нещо читаво...
АЗ ВИНАГИ СЪМ СИ НАЕМАЛ АДВОКАТ ЗА СЛУЧАЯ.
А агенции мисля че само два пъти или поне аз за два пъти си спомням.. за работатата ми с агенция и нямам добри спомени. да не казвам имена... ама... майната му
Примерно аз се каня от две години да купя един имот на магистралата, ама като не ми хареса собственика... какво да направя - не посмях. още го гледам имота , ама с тоя собственик не ми се рискува.