Както споменах по-рано, точно това му беше казано на vaskoa.lglgl - толкова ли е трудно бе пич да кажеш - пичове, съжалявам че стана недоразумение просто се опитахме да получим по добра цена, сори че ви загубихме от времето и тн.
Пишете че продавате сайта защото нямате време да се занимавате да го поддържате, а тук за последната една седмица хвърлихте толкова усилия да доказвате че сте коректни колкото да го бяхте направили още веднъж този сайт.
Извинете се на Васкоа и почнете на чисто, сайта явно е добър и има интерес, но с това поведение едва ли ще вдъхновите някой купувач.
Както споменах по-рано, точно това му беше казано на vaskoa.
с такива хора само както Амон каза - нотариус, договор и т.н. после ако си видиш базата качена на друг сайт - съд.
Добре, де не разбрахте ли, че се прави проучване - колко би струвал този сайт и има ли кой да го купи ..... и успяха, наскачахме им с оферти и предложения, обидихме им се, а те лайнетата си се хилят и поддържат огъня , даже , забележи ,че това се индексира !
ПР, Баце - нали си давате сметка, че ако го притежавате тоя сайт, нема да искате 2000 и да се пишманите !!!???!!!
Дупетата просто правят тест !
Веско, един човек можеш да го научиш на всичко, но не и да бъде ПОЧТЕН - той или е такъв или не е ! Що се хабиш излишно, пич??
Ти му говориш, а на него му е през .... ( въпреки , че снимката не предполага наличие на такъв)
На пишлеменцата , пожелавам успех и постигане на по-голяма цена, докато стигнат до ПРАВИЛНИЯ купувач, дето ще им плати с бой , еб.... и сръбска музика
ДЕВА (цитирам AMOUN)
изнервен си, а всички тук те подкрепиха, не се подавай на тъпи инсинуации (дано гъзето не ме пита знам ли значението на тази дума, че ....)ей излезна ми име с тоя веско :lol:
знам ли и аз защо се хабя, ей така за разтоварване на всеки 500 реда код . смисъл голям няма - това е ясно като бял ден.
а не мисля, че правят тест. те не биха могли сами да измислят толкова сложен план. просто им трябват пари за морето например. спешно. щото мама и тате не дават, а лятото почти свърши. и като се върнат от морето ще се зачудят - абе ние що го продадохме тоя сайт, я дай да го пуснем на друг домейн и да придърпаме част от трафика.
а лигъл да го питам, като смяташ, че пиша от злоба щото не съм купил сайта. какво ме спира хей сега да го купя? ако толкова пък го искам веднага ти пускам една оферта на която не можеш да откажеш (евентулано чрез подставено лице), привиквам те в офиса, правим сделката и като бонус получавате по един кютек и по едно дълбоко еване. какво мислиш по този въпрос? всъщност като си уговориш среща със следващия клиент имай едно наум (и си носи acidi borici :wink: )
изнервен си
Бе не ви ли писна да се разправяте?
Да отправя и аз оферта за сайта: 27.89 лева в жълти монети. Торбичката в която се намират монетите е бонус.
не бе излишно е - спорът не ти носи нщо ползотворно - ти му говориш - той ти приказва, ай сиктир, ебати и .... сайта, то понякога и създателя усира ГОЛЕМИЯ ПОТЕНЦИАЛ ! Хабиш се излишно за недостойни - тва исках да ти кажа !!!!не мога да си обясня защо си останал с такова впечатление. всъщност днес съм в чудесно настроение