mendy
New Member
Преди един месец, като се регистрирах в MoreNiche прочетох всичките книжки, които ги дават на своите афилейт партньори, като в една от тях се разясняваше как могат да се правят продажби чрез разпространението на безплатните книги, които предоставят те за всеки един от своите продукти. И аз нали съм изпълнителен :mrgreen: , качих в 10 различни торента книгите за SizeGenetics и Proactol (естествено с моя линк вътре в тях ), оставих си BitComet-a да сийдва и общо взето вообще не съм се надявал, че мога да продам нещо по този начин. За един месец сийдване, над 1000 човека са ги свалили книжката.
Днеска си влизам в акаунта в MoreNiche и какво да видя , комисионна от 142$ от продажбата на SizeGenetics :mrgreen: Даже нямам и сайт, с който да го промотирам Е заклевам се това са най-лесните пари, които съм вадил в мрежата :mrgreen:
Днеска си влизам в акаунта в MoreNiche и какво да видя , комисионна от 142$ от продажбата на SizeGenetics :mrgreen: Даже нямам и сайт, с който да го промотирам Е заклевам се това са най-лесните пари, които съм вадил в мрежата :mrgreen: