Jordan Jumpers
New Member
Здравейте ,накратко преди няколко месеца се свързах с една жена в Китай която има завод за маратонки/реплики които продава в dhgate,aliexpress и др. Направих няколко поръчки през нея и започнахме да поддържаме връзка, предложи ми да ми направи сайт на тяхна платформа със всичката стока която има и излага за продан.Сайта вече функционира има поръчки през него предимно от Щатите ,аз получавам 5% от общата сума на дадена поръчка.Превежда ми парите през Western Union и така,това което аз правя не е точно дропшипинг или поне аз не го възприемам така ,просто жената ми гласува доверие и ми направи сайт с платформа която аз да си менажирам и така.А сега и въпросите .... На първо място искам да кажа ,че нямам регистрирана фирма студент съм работя и това го правя от хоби .... Имам ли право да рекламирам този сайт през google ads или Facebook щом нямам фирма ? Проблем ли е че получавам някакви суми и не плащам данъци за тях...Въпросите са много ,а аз съм невеж относно тези неща ,моля дайте някакъв съвет да мога да съм спокоен и сигурен в това което правя