cumo_bg
Member
Здравейте, преди повече от 3 месеца ми бяха премахнати рекламите в гугъл заради съдържанието в тях, още тогава изчистих всичко, но така и не ми се появиха рекламите, мина една седмица и върнах съдържанието, даже и сложих малко по хард (нямаше голи п*тки и п*рно). Но от тази седмица, този сайт до сега изобщо не съм го бутал, падна до 10тина посещения на ден, преди 4 дни обаче вече пренаправен сайтът, с нов дизайн, нова функционалност и чисто съдържание, което не е в разрез с правилата на гугъл, рекламите продължават да не се показват. Първо изпратих мейл, но ми искаха някакъв идентификационен номер на проблема, който ми бяха изпратили преди 4 месеца, да но не го пазя този мейл никъде и не мога да намеря този номер, затова им писах някакъв измислен, бота веднага ми отговори. После намерих една друга форма"Can't see my ads troubleshooter", която не ми искаше номер, писах им там, беше преди 2 дни, нямам отговор няма и реклами. Искам да ви питам направил ли съм всичко както трябва или съм изпуснал нещо, ако съм значи трябва да почакам още, ако не съм какво друго може да направя...
Благодаря хубав и успешен ден
П.С извинете ме за грешно написаното заглавие, ако някой ми каже от къде да го оправя, веднага ще го направя
Благодаря хубав и успешен ден
П.С извинете ме за грешно написаното заглавие, ако някой ми каже от къде да го оправя, веднага ще го направя
Последно редактирано: