горския
New Member
От: Проект Братя Хлебари
Значи по принцип има доста фурни дори по центъра на София, които правят хубав и СКЪП хляб. Едни от най-известните са Jovan и ония хипита все им забравям името. Унипек също пускат от време на време по нещо, има хубави ГРЪЦКИ пекарни, хляба е много хубав при тях, но също скъп! Някъде около 4 лева самунчето....не вервам в Гърция да им е по толкова лебеца сигурно щото, че ги утепат с камънье ама тука нали сме си фьешън и страдаме от дълбоки провинциални комплекси та требе да ни е скъпичко. И все пак е хляб да го ева, не "мая от ягоди" да блъскат вътре, което е некво супер дупер мега нещо си ами и говна от перуанска лама да джаскат все тая. Най-хубавия хляб е най-простият и собственоръчно направеният. И най-важното е брашното. Не съм следил тук тези братя каква им е производствената линия, но едва ли те си сеят житото :wink: Просто в момента има някаква такава тъпа мания по био-мио-глупости и хората хващат вълната.
Значи по принцип има доста фурни дори по центъра на София, които правят хубав и СКЪП хляб. Едни от най-известните са Jovan и ония хипита все им забравям името. Унипек също пускат от време на време по нещо, има хубави ГРЪЦКИ пекарни, хляба е много хубав при тях, но също скъп! Някъде около 4 лева самунчето....не вервам в Гърция да им е по толкова лебеца сигурно щото, че ги утепат с камънье ама тука нали сме си фьешън и страдаме от дълбоки провинциални комплекси та требе да ни е скъпичко. И все пак е хляб да го ева, не "мая от ягоди" да блъскат вътре, което е некво супер дупер мега нещо си ами и говна от перуанска лама да джаскат все тая. Най-хубавия хляб е най-простият и собственоръчно направеният. И най-важното е брашното. Не съм следил тук тези братя каква им е производствената линия, но едва ли те си сеят житото :wink: Просто в момента има някаква такава тъпа мания по био-мио-глупости и хората хващат вълната.