Сайтът с който съм се заел е твърде голям проект и затова няма да почва да се пише директно. Идеята ми е отначало сайтът да представлява хибрид между крайния вариант и компоненти свързани с изграждането на самия сайт.
Ето тук планирам да сложа текущото съдържание на сайта:
http://elman.twomini.com/
Както виждате за момента има само една картинка, при това такава от която не се разбира много. Тази картинка ще бъде допълвана и дооправяна след време.
Като втора стъпка от развитието на сайта (на практика горната картинка трудно е да се нарече първа, но все пак...) планирам да сложа две препратки доля вляво и вдясно. Ще бъдат оформени като картинки.
Лявата препратка ще бъде за демонстрация на крайната завършена функционалност и нейните предимства. Ще бъде представено като отделен списък от възможности, като заедно с описанието на всяка предвиждам и демонстрация с видоклип.
Дясната препратка ще описва различните начинания от предприемачески характер, които следва да се осъществят при изграждането на сайта.
Във връзка с дясната колонка, то ето например едно от нещата, което трябва да се осъществи:
Трябва да се рекламира сайта, чрез подходящи закачени теми в различни форуми:
predpriemach.com - От тук се търсят предприемачи и инвеститори. Например в този подфорум "Успей с нас" е добре да има съответна закачена тема.
bgdev.org - Оттук ще се търсят програмисти.
mcu-bg.com - Оттук ще се търсят електроинженери.
Разбира се, закачането на теми не е нормално да е безплатно. Трябва да се направи проучване къде по колко се иска за такъв вид закачена тема. Интересно ми е например тук в predpriemach.com каква би била цената?