От: Произведено в Русия
blackout8 - не виждам какво общо има курса на рублата с темата. Освен тъпото ви заяждане на всички. Ако ще и 1 000 рубли да е курса, все тая... просто това няма нищо общо с темата. Като толкова мразите Русия, направете си тема: "Аз мразя Русия".
Няма нищо общо с моето мразене или обичане, а величаенето на някой хора и тролските им тенденциозни пропаганди мнения - които целят само изграждането на емоционлна връзка.
Прост пример путинофилчетата величаят делото на вожда и колко велик политик е и дават някакви откъслечни материали и новини, които са далеко от реалност за дадено величие, в добавка се пише солидно антибългарищина - виж няколко десетки страници стил РФ е мега яко всичко, а тук е мега мизерия и си заслужавата всичко.
Много хубаво, но далеко от реалността и такива като теб примерно изграждат дадена емоционлна връзка и вече рационалното им мислене е под въпрос, щом мислят че това е заяждане да кажеш, че в момента стандарта в РФ е по нисък от този в БГ, по абсолютно които си поискаш макроикономически обективен фактор. Сриването на руплата е точно атестация за пагубната политика на Кремъл, ако това за теб няма нищо общо с темата, то тогава са си свършили хората работа.
А и аз не мразя Русия, а Кремълската политика насочена към БГ за последните 100 години - но това е друга тема.
Чудно ми е да получа отговор как курс на рублата е заяждане и не по темата, като тя е следствие на онова което се произвежда в РФ. Не е нужно да имаш икономическо образование, но все си мисля че тази връзка е обективна и все с малка обща култура ще я забележи.
Не мисли, че се дразня с теб, казвам това което го казвам за последните близо 2 години че ще стане и то стана въпреки, че редовно бях оплюван, но колкото повече се оказвам прав и руплата пада толкова повече намалява присъствието на тези тролове - ще се сетиш ли що?
Всичко, което го пиша имаш правото да не го приемеш - аз не съм фактор за каквото и да е, просто анализирам причинно следствените връзки, може се съгласиш с тях или не, факта е че се материализират.
А ако искаш прочети какво е писал шефа на най-голямата банка в РФ, ако си останал с впечатлението че се заяждам