Stoiko Georgiev
Member
От: От: Произведено в Русия
Само на първо четене, което ми идва на акъла без да ровя и търся.
- Всячески противопоставане и пречене на съединението на България 1885, чрез външна и вътрешна намеса в лицето на русофилското съсловие тогава у нас.
Ако нямаше истински българи тогава, а нещата бяха оставени на Русия и русофилите, съединението на България е нямало да се състои.
-бомбардировките от Русия над Добрич
-Обстрел на Балчик, Варна
-Зверствата извършени върху Българското население то Руската войска
- Като цяло целия наложен ни съветски ботуш и начин на управление през 45 години социализъм, и като цяло опропастеното ни настоящи и бъдеще от това.
Тук по последната тема може да се развива до безкрайност.
Ако някое русофилче-национален предател, ми даде пример за + от Русия , с удоволствие ще го подхвана.
Не че съм върл русофил, ама може ли поне три четири примера?
Само на първо четене, което ми идва на акъла без да ровя и търся.
- Всячески противопоставане и пречене на съединението на България 1885, чрез външна и вътрешна намеса в лицето на русофилското съсловие тогава у нас.
Ако нямаше истински българи тогава, а нещата бяха оставени на Русия и русофилите, съединението на България е нямало да се състои.
-бомбардировките от Русия над Добрич
-Обстрел на Балчик, Варна
-Зверствата извършени върху Българското население то Руската войска
- Като цяло целия наложен ни съветски ботуш и начин на управление през 45 години социализъм, и като цяло опропастеното ни настоящи и бъдеще от това.
Тук по последната тема може да се развива до безкрайност.
Ако някое русофилче-национален предател, ми даде пример за + от Русия , с удоволствие ще го подхвана.