От: Произведено в Русия
@Илияне, в РФ има повече мюсюлмани от колкото в ЕС в % - наясно ли си колко републики има в РФ, където ислямът е доминираща религия. Още ли държиш за джамиите?
Чудно ми е защо като не знаеш какви са фактите сам се набутваш?
Ще ме светнеш ли примерно къде е само за начало Естония - и в ЕС и в НАТО, те как могат да дърпат, а ние не? Нашият проблем на икономическо ниво са си малоумните политици - последната простотия искат да национализират УПФ-тата ...
Пак се чудя, защо не мислиш обективно и правиш индукции?
То в РФ няма никакви НПО, ако не са от правителството? Същото е и за СМИ и за всичко, барабар и нац. гвардията - последните дни това е темата. Замисли се защо не са изляха милиони чалми(както ти казваш) в РФ, след като си имат милиони чалми там? Не искам ти влизам руслото - затова ще ти дам жокер, защо и десетки хиляди не искат от белите страни да ходят в РФ? Ако искаш още по лесен въпрос защо всички полети от Терминал 2 са към запад, а не изток?
Кефиш ме все повече говорим икономика и политики, ти влизаш с теология ... Аз имам уважение към личната вяра на човек към Бог, а не религиозността перспектива за това. А като си говорим за Бог и РФ, май Путин бръсне по-големият рейтинг. Но като си говорим за вяра, аз имам уважението към всеки, които вярва, действа и постига резултата - не случайно съм предприемач. За жалост вярата, действия в РФ, ок но резултата е капут ...
А като искаш да правиш нещо смислен говори на пук и на русофилите и американофилите, говори им за БЪЛГАРИЯ! Направи нещо такова -
https://www.predpriemach.com/showthread.php?t=61158
Когато сипеш необективен хейт по линия на БГ - не искам да ти обяснявам на какво приличаш. А когато все още искаш да защитаваш РФ и Путинизма, не го играй стил вие защо биете негрите. Когато отидеш на доктор с проблем и ти каже прекалил си с боклуците, пиенето и цигарите и ако не престанеш ще умреш в обозримото бъдеще, ти не му казваш, абе ти кво разбираш Ванката е по зле и от мен и нищо му няма. Никой не го интересуват проблемите на 3-ти странни когато се обсъждат проблемите на дадена страна! По-горе това ти писах, пак нашите проблемите минават за теб като на ЕС и НАТО, след като има редица страни в тези два съюза и са по-добре от нас - но пък са реформирали за начало цялата си съдебна система и имат ефективна администрация и правова държава.
Вземи прочети малко история няма да е зле СССР става супер сила, като е окупирала десетки държава включително и БЪЛГАРИЯ(следващият път като пишеш величието на СССР вземи вкарай и родината си в уравнението). Защо тази велика суперсила 89 година фалира? Защо продължаваш с индукциите сравняваш несравними неща и вадиш атестация? Кой е казал, че ще довършат РФ? Отново в тезата ти вкарваш САЩ - страшни аргументи! А иначе в мирно време тази ти РФ е фалирала така, че само по себе си нямаше за какво да го даваш този аргумент. Никой против РФ няма, точно обратното против сме политиките на малкият мук, против сме ограничаване на права и собственост. Против сме как такава огормна ресурсна икономика се управлява по-най мизерният начин, при равни други условия РФ можеше да си пратнира с целият свят и всички да прокопсаме от търговията. Ако си забравил ти напомня в предприемачески форум си е е нормално хората да гонят сами съдбата си и да я постигат сами, нормално е да обичаш и да се бориш за свобода и права, не е нормално предпреимач да прегръща фашистки идеали ...