Аз само не разбирам къде е общото между да се прави легален и прозрачен бизнес в БГ с чужда собственост, който създава стойност и такъв който не създава. Чудно ми е коя от западните държави има на хранилката и си е накупила цели политически партии...
Иначе ме кефи отново патосът в поста ти, за жалост да беше с някакъви обективни доказателства, защо е лошо - примерно 1.3% конц. такса или че имало вериги и т.н.
Не разбирам само двуличието ти или и ти като бялата Златка бориш без грам логична мисъл прогнилият запад? Само ей така за спорта не разбрах що забрави Лукойл - търговия и производство или пък енергийните договори - защото само тук загубата на БГ(а врътката с КТБ-то и бизнесите на ВТБ дори не ми се говори ...) е в пъти на година от това, което държава получава от легалният бизнес, на от теб изброените бизнеси!
Не каза за колко пари са те купили?
За лукойл, нефтохим и тн горивата е ПРОСТО ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДРУГ КАКВО ДА ПРЕДЛОЖИ
Мислиш ли, че ако немци или французи например, имаха какво да предложат, щяхме още да работим изобщо с руснаци хехе Е верно 2Е нямаше да ни мърда тунджата нали
Ти пак дрънкаш, колкото да участваш
Какво легално виде в концесията 0.75% до 2012 и сега 1.5% при средно равнище навсякъде по света 10-40% а???? А какво легално също има в платените резултати, че добивът злато е 2.2-4.4 грама на тон руда при средно за най-куците мини 6-12 грама а??? Кой го смята това - пак ли рашъните ахахахах
Освен това говорим за големи инфраструктурни обекти от национално икономическо значение, вдевате ли разликата!
Общо взето всичко са ни купили руснаците -
въздух (охранява се от руски изтребители),
вода (соф.вода - руската фирма),
слънце (чез - руската фирма),
храна (яките руски вериги),
съзнание (руската търсачка гошо) и так далее ахахахах
А вие мое си клакьорствате колкото искате, всеки може сам да си направи изводите и без ЕВТИНИТО ви клакьорство
Иначе чиче, за разлика от евтинджок като теб, мен никой с нищо не може да ме купи, ПРАКТИКАТА го е доказала много пъти
А колкото до изказването на оня раша, то вервайте ми, че точно "конкуренцията" го е шитнала да изръси това, предизвиквайки у празните кратуни точно реакциите в момента, кухи и посредствени реакции, като за беден и посредствен народец, натискан да върви ниско в долу в тревата..