Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
От: Произведено в Русия

В България вървят турските шеви предимно (не съм сигурен, субективна моя гледна точка).

Иначе в руските автосалони се появи евтина зимна версия за по-малко от 9 бона (в зелено)

66101b028366225a67af2ac4801fbe7e_orig.jpg

И това е произведено в Русия- карикатура на главния редактор на Шарли, направена от руския художник Андрей Будаев, в отговор на гаврата със загиналите руснаци в Синай. "Ако има жена и деца, да го видят и да разбере хувабо ли е, ако няма- да го видят родителите и роднините му"-са думите на автора. :lol:

charlieBs7N4f8.jpg

От: От: От: Произведено в Русия

Сраната, не се спря с обидите обаче - може да смяташ който си искаш за какъвто си искаш, но като пускаш лъжи и манипулации не чакай да не те разобличат.
Принципно нищо против към Русия нямам като страна, както примерно Нигерия, но ти обаче се скъса с анти-българската си риторика, после се чудиш що те взимат за мезе като възхваляващ руски произведения, които са white label или чисти западни неща. Спри се малко с това, кой какво чете, че в тази тема голям ватник се извъди - то не беше Автоваз руски концерн като мажоритарният пакет не е руска собственост, то не бяха гелове за кръвотечение най-добри в света, пък забрави че такова нещо има широко обяснено как работи и по ефективно то не знам си какво и не знам си що свърши с некви природни картини и редовният анти български сволоч. Ако не си толкова надменен и арогантен може и добра тема се завържи нищо, че огромна част от продуктите които ги имате са следствие на чужда технология, иновации и знание.

ПП Можеше си говорим, че сте много добри има няколко московски студия за визуални ефекти стъпили на българска технология, която е номер 1 в света и почти всички студия за визуални ефекти по света го ползват - но пък руснаците сте голяма сила в няколко сфери и т.н. нещо, но с надменност няма как стане ....

Ако не си толкова надменен и арогантен.
Сорри, но това си избрахте повечето тукашни дебили. Ще съм надменен и арогантен.

С нормалните форумци продължавам да се държа нормално, естествено.

Ти като цяло си активен в политическите теми ако нормално държание е някой друг като теб да хейти всичко българско или да възхвалява всичко руско като Владко и ако това е нормално за теб, то не е нормално за другите.
Колко коми обаче всички били дебили, щото имат друго мнение от твоето и са дебили и затова сам си позволяваш такова държание - ебати краля слънце пасти да яде пред теб.
От кой етнос беше, че не отговори?

Останалите теми са ми безинтересни на това ниво напоследък. Опитах се да внеса нещо ново тук, разбира се, но още е рано. За реален бизнес и предприемачество си имам по-подходящи руски форуми. Ще дойде времето за бизнес и в България все някога - няма вечни лузъри.

А за етноса - руснак съм. Москвич. Роден близо до Павелецкий вокзал (близо не е на за шегобийците), понастоящем си кютам у Ясенево (когато имам време за Москва). Не съм ли споменавал за това преди?

Още лично? Dating? Джиджи-биджи? Бегай.
Ти като цяло си активен в политическите теми ако нормално държание е някой друг като теб да хейти всичко българско или да възхвалява всичко руско като Владко и ако това е нормално за теб, то не е нормално за другите.
Колко коми обаче всички били дебили, щото имат друго мнение от твоето и са дебили и затова сам си позволяваш такова държание - ебати краля слънце пасти да яде пред теб.
От кой етнос беше, че не отговори?

Страшен източник на данни. А после се чудите що ви се подигравам.

Цялата пара в свирката. Сбрали се от кол и въже и споделят "новини".

На един поне да му хрумне да провери доколко са верни.

Ама нема такива българета. И у склада нема.

От: От: Произведено в Русия

Източника е това: "Това заяви пред радио "Говори Москва" Вадим Соловьов - зам.-шеф на Комисията по конституционно законодателство."

Кое да проверим, дали има руски части в Украйна или не. Но накрая си признахме, че верно са руски части. Кое точно да проверим и на кое точно да вярваме, че не се сещам? Какво стана с тези форуми.. май излиза, че най-голяма ти част от ежедневието го прекарваш по българските форуми. Ако се занимаваш с тях от 16... сега е 01:00.. тоест - цели 9 часа ни отделяш на простолюдието. Издишаш тотално.. и си ми смешен вече. Тук явно го играеш играч но не се учувдам, че никой не те познава лично. Ясно защо...

От: От: Произведено в Русия

Същото важи и за теб, проверявай първо колко са руски нещата които пущаш,,,,,

Ами за същото става въпрос.

Аз съм човекът, пуснал информацията от Газета.ру за България. В новинарската лента.

Ама какво е заявил пред радиото, какво е реномето на Газета.ру - на кого му пука. Грубо казано, в България никой не различава свинското от телешкото. Все е месо.

Няма такова нещо, казвам го като специалист и професионален новинар.

А вие продължавайте да си бълнувате за изходни визи, щом ви е толкова акъла.
Източника е това: "Това заяви пред радио "Говори Москва" Вадим Соловьов - зам.-шеф на Комисията по конституционно законодателство."

Кое да проверим, дали има руски части в Украйна или не. Но накрая си признахме, че верно са руски части. Кое точно да проверим и на кое точно да вярваме, че не се сещам? Какво стана с тези форуми.. май излиза, че най-голяма ти част от ежедневието го прекарваш по българските форуми. Ако се занимаваш с тях от 16... сега е 01:00.. тоест - цели 9 часа ни отделяш на простолюдието. Издишаш тотално.. и си ми смешен вече. Тук явно го играеш играч но не се учувдам, че никой не те познава лично. Ясно защто...

Ами за същото става въпрос.

Аз съм човекът, пуснал информацията от Газета.ру за България. В новинарската лента.

Ама какво е заявил пред радиото, какво е реномето на Газета.ру - на кого му пука. Грубо казано, в България никой не различава свинското от телешкото. Все е месо.

Няма такова нещо.

Ти ли беше човека, който казва кое е черно и бяло? Извинявай, пропуснал съм.. извинете ме.

Аз едно не разбра.. защо като сме такива шматки.. ни отделяш по 9+ часа от светейшеството си. Давай си по руските... там контра няма и идилята е пълна.

Аз съм човекът, пускащ новините.

А анализът на новините опира до анализатора.

Какъвто анализаторът - такива и смешките в последните ви постове с цигането.

Ти ли беше човека, който казва кое е черно и бяло? Извинявай, пропуснал съм.. извинете ме.

Ми виждам ви дережето.. кълвете на всяка примамка. Стига да чуете нещо лошо за Русия и рипате да се изложите възможно най-бързо.

Давам ви източници, давам ви варианти... всеки умен човек би се пробвал поне. Да помисли, да анализира, да сравни.

Да, ама не. Тукашните тутманици веднага се пльосват по гръб с четирите си лапи във въздуха.

Тоя па и другар ще ми вика. Скрий се бе, мърльо.

Аз това работя. България е част от моите интереси. Не опира до теб или останалите тукашни пишурки изобщо.

Колко внимание съм ти обърнал на теб досега? 5-10 поста? Окачи си ги в рамка.

Та не разбрах... защо така ни отделяш най-много време от ежедневието си бе.. другарю. Цели 9+ часа. Толкова ли сме интересни или толкова са ти комплексите.

И като ни го виждаш, какво? Кое те кара да ни обръщаш такова специално внимание. Комплексирано човече си за мен. :) Биеш се в гърдите с активното си ежедневие и как разбираш ли... бачкаш по 1-2 часа ( нещо от което печелиш ти и което следва да му отдаваш най-голямо внимание и енергия). А в същото време 9+ часа се занимаваш с нас... простите българи. Ясен си ми.. но си забавен. :)

Кое е специалното внимание? Че понякога ви отговарям ли?

Ако ви сека поред, ще заприличам на бот.

Като съм ти ясен - къш оттук, кокошко заспала. Чий ми го крепиш у темата?

Секо бг-леке станало дизайнер. Понеже няма работа - кисне у форумите и се пъне да обсъжда теми тип "аз съм безработен, ама защо дизайнерите в Русия имат работа?"

И му е кофти, и се пени, и се чуди де да се почеше. И като не знае къде, се навира у първата тема и си изоква мъката.

Да, ама тази тема е моя. Не съм я направил, за да ми се чепи всеи тукашен лузър. И е естествено, че ще ви мачкам.

Изобщо не ми пука, че покрай мачкането ще заминат 3-4 страници с флуд.

Статус
Not open for further replies.

Горе