И кат не си дизайнер вече, смяташ, че си поумнял?
Това е тема, в която давам информация какво се произвежда в Русия. Ако не бяха купищата лузъри, които са превърнали поне 2/3 о т темата в манифест на тяхното невежество и простащина, дума нямаше да кажа за България. Да, имам обективни и лични наблюдения, но нито ме интересува кога ще приключи, нито ми е работа, нито мога да гласувам. Ако има нещо, от което да съм недоволен, когато съм на нейна територия, то пиша конкретно в конкретна тема.
Смятате ли, че с вашата примитивност в похватите (пустош, алкохол, ватници) можете да ми направите впечатление? Ми помисли малко и ще се сетиш, че дори тенджероглавите са доста по-напред във флъда. А с тях комуникирам доста по-често. Щото те поне знаят руски, много от тях работят в Русия, знаят недостатъците и слабите места. Много по-правдоподобни са, пускат фейкове на руски, които после препечатват такива главуняци като вас (като нЕкои наистина им вярват) и т.н..
Като не искате да научите нещо полезно, то оставете поне другите да научат. От какво ви е страх?
Ако пък искате да си изливате русофобията или други заболявания - е, има си подобни теми във форума, драскайте си там. Що избрахте единствената тема, която има положителна цел?