blackout8
Well-Known Member
Не говоря за foreing reserves, а за тези - https://www.reuters.com/article/us-...-spent-its-reserve-fund-in-2017-idUSKBN1EZ13R
това, че е планирано престурктуриране, т.е. вливане на един фонд в друг, само по-себе си не означава нищо, след като вливащият се фонд е тотално декапитализиран - спрямо статистиката, която си дал ясно се вижда.
Е нали аз ти дадох линка към движението на баланса? Или се надяваш, че съм пуснал линк без да го погледна?виж движението на балансите на фонда за последните години
Ми видял съм го (макар и да не ми е ясно що трябва да гледам точно Януари 2015, а не Януари 2008 или Януари 2014 или Януари 2016. И?Няма какво ти пействам виж къде е бил Януари 2015 и къде е бил преди преструктурирането
Не го разбирй погрешно. Русия е вредна за нас, да. Това обаче не означава че мразя народа и. Забавлавам се с хора, които са до толкова вманиачени, че дори се карат, че и заплашват, когато някои им каже истината. Ако русофилите не бяха толкова впрегнети нямаше да има спорове и миля, че Русия нямаше да е толкова осмивана, освен мразена Иначе аз и не водя такива. Най-вече е за забавление. Не си позволявам да тъкувам фактите. В Русия има най-много природни ресурси на глава от населението, при народ, който е по-беден дори от нас. Всички руски политици и олигарси пращат децата си към Еврпа и САЩ, като дори те самите предпочитат западните стоки, здравеопазване, образование Българските изявени русофили също квичат всяка вечер пред западните си компютри, по западните Фейсбук и Скайп на децета си, които живеят, работят и раждат децата си пак на запад, не в Русия Това са факти, оито аз не мога, а и не оскам д тълкувам Русофилите с инфантилна настоятелност продължават да ни убеждават, колко е велиха и хубава страната Путистан, без да пащат децата си там обаче Смешно еБратя се карат заради политика, вие говорите за секцията. Павлине разговор се води от двама или повече души, които се изслушват и т.н и т.н, да не изброявам всичко. Тук нито някой слуша в случая чете, нито пък ще те обори с нормални доводи, всеки си тълкува нещата както му е кеф, да не говорим, че на теб в устата ти е нон стоп лошата Русия, на другия юнак Страната, родината му е толкова велика, че в нея няма нищо лошо, направо е земен рай. Докато има такива примери като вас двамата, винаги, ама ВИНАГИ темите ще забозват, защото вие сте на двата полюса и за вас всички останали са 2ра ръка хора, само не знам как още не сте поели кормилото на властта...
Русия наскоро занули нацяло резервния си фондМи резервният фонд постоянно се увеличава - в момента е най-голям откак Русия е РФ, а не СССР. Отгоре на всичкото фондовете са няколко. ЗВР (златновалутният резерв) се увеличи петорно след Крим.
Кво има да се държи рублата? Та тя от година поне вече не се влияе от цената на нефта дори. Инфлацията спадна тройно, от тази година ще намалеят и разходите за отбрана - модернизацията на армията е приключила на 80% - бюджетът ще ги преразпредели към развитие на инфраструктурата на регионите, здравеопазването и образованието - вече е заложено.
Да, когато се води някакъ разговор с русофили, обикновече е възможно да стане гнусен. Те правят всяка комуникация такава. Иначе темата може да ти доведе нови потребители. Големите социални мрежи са сериозен конкурент и буквално "изсмукват нета". Трябва да се ползва всичко в тази борбаДа, ама малко се превръща в нещо не много приятно. Поне от време на време има такива постове в нея.
Не знам защо хората стигат до такива крайности. И то за политика....а както нормалния човек, който не е ясно колко % от мацата образува вече, политиката е една дума просто. Тук виждаме какво е политика, на запад виждаме - като цяло света върви към самоунищожение, пък нека защитаваме някакви си политически движения. Не знам, странно ми е, че има хора толкова да палят като стане дума това, но явно има. Същото ми е и за феновете (откачените говоря) на отбори, но всеки си избира какви убеждения и нагласи към света да има.Да, когато се води някакъ разговор с русофили, обикновече е възможно да стане гнусен. Те правят всяка комуникация такава. Иначе темата може да ти доведе нови потребители. Големите социални мрежи са сериозен конкурент и буквално "изсмукват нета". Трябва да се ползва всичко в тази борба
Много добро сраванение направи с отборите Благородно ти завиждам, че се сти преди мен. Света не отив към разрушение, споко. Просто някои змии умират трудно...Не знам защо хората стигат до такива крайности. И то за политика....а както нормалния човек, който не е ясно колко % от мацата образува вече, политиката е една дума просто. Тук виждаме какво е политика, на запад виждаме - като цяло света върви към самоунищожение, пък нека защитаваме някакви си политически движения. Не знам, странно ми е, че има хора толкова да палят като стане дума това, но явно има. Същото ми е и за феновете (откачените говоря) на отбори, но всеки си избира какви убеждения и нагласи към света да има.