Pavlin_Kralev
Active Member
Нямаше да е тема, ако не квичаха постоянно.Те за това са мозъчно ощететни защотото колко и да им обясняваш нищо няма да разберат.
Нямаше да е тема, ако не квичаха постоянно.Те за това са мозъчно ощететни защотото колко и да им обясняваш нищо няма да разберат.
Ползвай думичката трейд, все пак нали си от към хамериката позицията, да не се излагамеНямаше да е тема, ако не квичаха постоянно.
Като цяло съм към БГ позицията. За да има добра позиция България трябва да е максимално далеч от руската кочина. Чуждици ползват най-вече тъпите руски шлюхи, ама то им е нормално, като самото ботоксово джудже Путя не знае от къде му е азбуката.Ползвай думичката трейд, все пак нали си от към хамериката позицията, да не се излагаме
Така вече по ми аресваш, че беше забуксувал по едно времеКато цяло съм към БГ позицията. За да има добра позиция България трябва да е максимално далеч от руската кочина. Чуждици ползват най-вече тъпите руски шлюхи, ама то им е нормално, като самото ботоксово джудже Путя не знае от къде му е азбуката.
Ами налагаше се да пълня с акъл путинофило-русофилистический задници с акъл (щото там си държат малкото спаружен мозък). Радвам се че и тебе съм "облагородил" успешно.Така вече по ми аресваш, че беше забуксувал по едно време
За което изськрено ти благодаря. Честно казано, не знам какво бих правил без напътствията стъпка по стъпка.. Радвам се че и тебе съм "облагородил" успешно.
Няма за какво. Пак заповядай, не се стеснявай.За което изськрено ти благодаря. Честно казано, не знам какво бих правил без напътствията стъпка по стъпка.
САЩ: Нито една от нашите ракети не е свалена от Сирия
https://www.vesti.bg/sviat/sasht-nito-edna-ot-nashite-raketi-ne-e-svalena-ot-siriia-6081309
Нормално и вярно. Путя-та се осира тотално. Да се позабавляваме с последователите му.Като видяха ква са издънка отговора не закъсня "Той заплаши, че Русия може да размисли за продажбата на ПВО комплекси С-300 на Сирия и други държави."
Нормално и вярно. Путя-та се осира тотално. Да се позабавляваме с последователите му.
"Сляпата вяра", че афганистанци, чеченци, финладци и кой ли още не е пръскал халката на руските пендели се оказа подрепене от безбройни доказателства, свидетелим и учасници. Определено стана ясно че "великата червена кочина" заедно с "безаналоговите си стелт вибратори" не може да победи сама държава с население над 5 милиона души. Чечения мисля че беше 1,5 милиона но и тя върна пияните солдати забременели или умрели у дома.Абе, глупендъри, осирайте си една тема с дивотиите си, кво цапотите навсякъде без връзка със заглавията?
Да не говорим, че по нищо не се отличавате от религиозните фанатици - сляпата вяра, че щом нещо го пише във вести.бг и щом САЩ са казали, значи няма начин да е грешка. А че има данни за всяко летище конкретно колко ракети са свалени, че дори са заснети (на видео, а не на снимки) свалянията на ракетите - не може да бъде, щото местните пещерняци по-лесно ще се метнат от некоя скала отколкото да си свалят конските капаци.
Не се опитвай да мислиш. На русофилите това не се отдава. Питай там някой руски алкохолик какво да кажаш. Измисли нещо за "безаналоговите" гърмящи дамски превръзки, разбработка на "Росатом".А, просто ми стана интересно откъде ново пиле в инкубатора.
Иначе е все тая дали мухльовците, осиращи темичката ми, ще са един или десет. Цапотят количествено по форума съобразно фанатичната си простащина, така че гюбрето е доста във всички случаи.