Дръж се уважително към колегата, сополите ти текат още, ама даваш акаъл. То на мен ми е неудобно, където съм дърт коч...strana, a ти отивай да донесеш сводката за последните достижения на матушка. На ушенце да ти кажа - избягвай здравната статистика.
Реално погледнато аз го намесих този казус, четеш напосоки.Уважително ли е да ползваш чужд форум за политическа пропаганда? За какво този образ намеси войната в Сирия с цел политическа пропаганда?
Добро пожаловать, политически троле.Това привлича повече читатели на темата от търсачките.
Тоалетните при руснюяците са още от римско време, ама не виждам в това проблем.Добро пожаловать, политически троле.
Тая тема нали е за произведено в Русия, какво общо имат Макрон и предубедените европейци с производството на Русия? Измислиха ли там тройни тоалетни за световното или още си я карат на двойни? И друго се чудя, ако не вървят у тях, поне в братска Турция не могат ли да ги пласират?
Младежът пак си пее едно и също, почва да ми се доспива вече."Предубедените европейци" са подложени на натиск. Да не търгуват с РФ, да обявяват санкции срещу РФ, да бъдат наказвани, ако подържат добри отношения с руски компании и т.н. Вижда се на стотици примери, а особено по-големите проекти (АЕЦ в ЕС, газовите потоци и т.н.) са си направо показателни, че за никаква пазарна икономика в "западния свят" вече не може да става и въпрос. Директни забрани или протекционистични мита и акцизи. А подобни евролидери са срам дори за бюрократична структура като ЕС.
Съответно, на европейските компании (българските също са такива) се показват предимствата на съвременния руски пазар - свободна пазарна икономика, високи технологии, перспективи и мащаб.
Защото не могат, заробени саАз едно нещоне мога да разбера за тоя скапан еврогейски съюз със срамните решения. Ще помоля strana ogromnaya да ми обясни. Защо сума ти народ се натиска да влезе в него, а никой не иска да излезе?
По диагонал четох, но общо взето, колегата много разбира.Е кво да обяснявам на залупеняци?
Кой иска да влезе? Сърбия и Македония? Украйна? И ще имат работа и дантелени гащички? Защо си мислите, че те ще са по-добре от бг-гастарбайтерите, които работят за по 500 евро по испанските строежи?
Прибалтийските тигри приключиха. На Полша й спират европомощите - ще разчита само на тенджероглавите като евтина работна ръка. Унгария и Чехия се бунтуват. Югът (Италия, Гърция, Испания, Португалия)) са със съсипани от дългове икономики. Франция и Белгия не издържат да плащат социални на африканците, Великобритания се чуди как да не плати за брекзита.
Дори белите германци бягат от Германия (локомотива на ЕС)