Здравейте!
И аз реших да пусна една тема, за добавяне на реални български фенове във Фейсбук.
Специално за потребителите на predpriemach.com - добавяне на не-таргетирани, 100% реални, 100% български профили към фен страниците ви във Фейсбук!
Какви пакети се предлагат?
20 000 фена - 200 лв.
10 000 фена - 100 лв.
5 000 фена - 50 лв.
4 000 фена - 40 лв.
3 000 фена - 30 лв.
2 000 фена - 20 лв.
1 000 фена - 10лв.
Какъв е метода за добавяне на феновете в страницата?
- Методите за добавяне на фенове са разрешените от фейсбук:
Чрез публикация и линк към страницата,чрез like box поставени на голям брой сайтове и приложения и с банер реклама насочена към страницата. Или с други думи всеки фен сам ще се добави на страницата ви.
Начини на плащане - Epay.bg/Банков/Еконт/PayPal, като за нови потребители или съмнителни за мен лица искам парите преди работа, за сериозни потребители плащането става след свършена работа.
За повече инфо - на ЛС или Skype: facebooklikess
И аз реших да пусна една тема, за добавяне на реални български фенове във Фейсбук.
Специално за потребителите на predpriemach.com - добавяне на не-таргетирани, 100% реални, 100% български профили към фен страниците ви във Фейсбук!
Какви пакети се предлагат?
20 000 фена - 200 лв.
10 000 фена - 100 лв.
5 000 фена - 50 лв.
4 000 фена - 40 лв.
3 000 фена - 30 лв.
2 000 фена - 20 лв.
1 000 фена - 10лв.
Какъв е метода за добавяне на феновете в страницата?
- Методите за добавяне на фенове са разрешените от фейсбук:
Чрез публикация и линк към страницата,чрез like box поставени на голям брой сайтове и приложения и с банер реклама насочена към страницата. Или с други думи всеки фен сам ще се добави на страницата ви.
Начини на плащане - Epay.bg/Банков/Еконт/PayPal, като за нови потребители или съмнителни за мен лица искам парите преди работа, за сериозни потребители плащането става след свършена работа.
За повече инфо - на ЛС или Skype: facebooklikess