Като се е почнало - http://lanix.org/blog/comments.php?y=10&m=12&entry=entry101207-174351 - коментарите са много интересни, но така и не видяхме отговор на Сашев и :
Както и това
Пък и последният коментар от предоволен клиент на услугата ви идва от mediks-bg.com , а пък от там излиза интересно whois info :
"Reverse IP: 1 domains for ip 208.73.35.6
Reverse NS records
ns3.qhoster.net NS record has 219 domains
ns1.qhoster.net NS record has 223 domains
ns2.qhoster.net NS record has 223 domains
ns4.qhoster.net NS record has 220 domains
Reverse MX records: mediks-bg.com MX record has 1 domains
Email Search: [email protected] is associated with 208 domains"
Да не каже някой, че говоря глупости :
Тук дори може и виц да излезе - "ние сме бързо развиващ се ДОСТАВЧИК на WEB HOSTING и разполагаме с много добри WEB дизайнери" но това не е тема на разговор сега.Това е сайтът, който е стоял от 2004 до 2008 година на qhoster.net - и аз не виждам тези американски клиенти, още повече, че Google хич не ви намира, а повярвайте ми знам как да използвам гугъл, както 90 процента от потребителите тук, за да намерим и най-негодния линк към вас или статия или директория от USA клиент, но такива просто ЛИПСВАТ.
Хубаво е да обясниш тези неща на клиентите, след като пледираш навсякъде, че сте "ФИРМА ОТ 2004" година с доказан пазар в Америка.
Добре посочи ни някой които ви е чувал само да не е някой от хоремага в Севлиево ? Кратка справка в регистъра показва, че съществувате от 10.10.2010 найс а ? Сериозни фирми като icn, superhosting, hostbulgaria, delta, fcolor с които сме се виждали и запознавали по различни събития и мероприятия са в бранша от преди 2000 година, но никоя от тях не казва ние сме голямата работа от 10-15 години сме на пазара ...
Както и това
Мисля, че е хубаво да се внесе малко яснота относно 10 годишната фирма.Как така сте на пазара от 2004, а никой не ви е чувал ?
Казвате, че сте на USA пазара с домейн qhoster.net който действително е регистриран 2004 но според уеб архив там има един скромен български сайт ? Това означава ли, че сте продавали на българоговорящи американци ?
Аз например консултирам фирми към ден днешен с над 50к реални потребители, но все още не мога да кажа, че съм на пазара от 99/2000 година.
Пък и последният коментар от предоволен клиент на услугата ви идва от mediks-bg.com , а пък от там излиза интересно whois info :
"Reverse IP: 1 domains for ip 208.73.35.6
Reverse NS records
ns3.qhoster.net NS record has 219 domains
ns1.qhoster.net NS record has 223 domains
ns2.qhoster.net NS record has 223 domains
ns4.qhoster.net NS record has 220 domains
Reverse MX records: mediks-bg.com MX record has 1 domains
Email Search: [email protected] is associated with 208 domains"
Да не каже някой, че говоря глупости :
Тук дори може и виц да излезе - "ние сме бързо развиващ се ДОСТАВЧИК на WEB HOSTING и разполагаме с много добри WEB дизайнери" но това не е тема на разговор сега.Това е сайтът, който е стоял от 2004 до 2008 година на qhoster.net - и аз не виждам тези американски клиенти, още повече, че Google хич не ви намира, а повярвайте ми знам как да използвам гугъл, както 90 процента от потребителите тук, за да намерим и най-негодния линк към вас или статия или директория от USA клиент, но такива просто ЛИПСВАТ.
Хубаво е да обясниш тези неща на клиентите, след като пледираш навсякъде, че сте "ФИРМА ОТ 2004" година с доказан пазар в Америка.
Последно редактирано: