DonMakaveli
Well-Known Member
От: Промоция: 4000 български фена във ФБ за 100лв.
Така не се прави бизнес. В случая аз съм ти потенциален клиент.
И ако внимателно погледнем твоя първи пост, в който според теб всичко е обяснено какво виждаме... ''Промоция: 4000 български фена във ФБ за 100лв'' . но във Фейсбук има и групи, има и страници. Ти в група може да ДОБАВЯШ 4000 фена, но в страницата само ще ги ПОКАНИШ, а друг е въпроса дали те ще харесат страницата.. И тогава не ми смятай 4 стотинки на фен... Но за какво ли ти писах в темата, господин новината.нет...
Ако прочетеш темата от началото ще разбереш, че всичко е обяснено подробно, ясно и точно - няколко пъти, така че коментари от рода на "Къде ги добавяш" са абсолютен спам! Още повече, че DonMakaveli не за пръв път спами по мои теми...
Добавянето ЕСТЕСТВЕНО че става в страницата, която посочиш...
Както и да е... не желая повече спам по темата.
Така не се прави бизнес. В случая аз съм ти потенциален клиент.
И ако внимателно погледнем твоя първи пост, в който според теб всичко е обяснено какво виждаме... ''Промоция: 4000 български фена във ФБ за 100лв'' . но във Фейсбук има и групи, има и страници. Ти в група може да ДОБАВЯШ 4000 фена, но в страницата само ще ги ПОКАНИШ, а друг е въпроса дали те ще харесат страницата.. И тогава не ми смятай 4 стотинки на фен... Но за какво ли ти писах в темата, господин новината.нет...
Промоция: 4000 български фена във ФБ за 100лв. 100% истински активни профили. Ако искате таргетирани фенове - 4 ст.на фен. За повече подробности - пишете ми на ЛС.