Суперхостинг: "Здравейте приятели,
В момента има технически проблем с интернет съврзаността към опорен доставчик към дейта центъра. Колегите работят по отстраняването му и очакваме съвсем скоро всичко да работи коректно.
Извиняваме се за причиненото неудобство!"
сигурно е доста напрегнато, не ми се иска да съм на тяхно място.Много ми е интересно ква ли е обстановката при тях в момента.
Суперхостинг: "Здравейте приятели,
В момента има технически проблем с интернет съврзаността към опорен доставчик към дейта центъра. Колегите работят по отстраняването му и очакваме съвсем скоро всичко да работи коректно.
Извиняваме се за причиненото неудобство!"
Повод за безпокойство няма.
Работата е там, че това може да се случва и още много пъти докато си почиваме или не сме и пред компа, ние губим, а те ни налагат яко файлове, времена и глупости, май ще си местя всичко до моя човек...
О моля те премести се при кулайса и да оревеш света заради кеша и файърлоа
@uni-web - еми премести се някъде другаде като не ти изнася.
Какво да направят като им е прекъснал основния интернет? Да, ще има прекъсване докато рутнат всичко през бекъпа. Гугъл му е през отвеса за таймаута на твоите сайтове... Ако искаш специално ще им пиша писмо на Гугъл да им кажа, че проблема не е у тебе и да не ти барат ранкинга на тая база, искаш?
Освен сайтовете и SMTPто им беше долу, чаках мейл, контрагента го изпратил, върнало му демона, вика "кво става пич?! Everything is wrong with your mail address.
Please check "