lz1nud Active Member 24 Септември 2020 #1 За промоцията може да прочетете тук. А дали ще си намерите регистратор за 12 евро е малко по-сложен казуса. Суперхостинг искат 48 лв, засега съм открил icdsoft - 20 лв.
За промоцията може да прочетете тук. А дали ще си намерите регистратор за 12 евро е малко по-сложен казуса. Суперхостинг искат 48 лв, засега съм открил icdsoft - 20 лв.
s1yf0x Well-Known Member 27 Септември 2020 #3 12 евро е цената към директиня реселър и то без ДДС. Тоест акно някой в БГ реши да дъмпи ще ги пуснат на 29 лв към краен клиент.
12 евро е цената към директиня реселър и то без ДДС. Тоест акно някой в БГ реши да дъмпи ще ги пуснат на 29 лв към краен клиент.
lz1nud Active Member 30 Септември 2020 #4 аз вече си регистрирах 3 към icdsoft, 20 кинта излиза единия, че дори и фактура ми издадоха, не знам как може да е толкова евтино, но се възползвах
аз вече си регистрирах 3 към icdsoft, 20 кинта излиза единия, че дори и фактура ми издадоха, не знам как може да е толкова евтино, но се възползвах
lz1nud Active Member 9 Май 2021 #6 Web Hosting and Domain Hosting - cdmon Discover cdmon, a leading company in domains, web hosting, and much more, with leading technical support available 24/7 and advanced security. www.cdmon.com до 12-и май е промоцията - EU домейн за 10 години - 12 евро
Web Hosting and Domain Hosting - cdmon Discover cdmon, a leading company in domains, web hosting, and much more, with leading technical support available 24/7 and advanced security. www.cdmon.com до 12-и май е промоцията - EU домейн за 10 години - 12 евро