Писах ви.Здравей! Имам интерес от твоята услуга. Ако си свободен пиши на лично да се уточним.
Хубав ден!
Здравейте, интересувам се от консултация относно facebook business manager оптимизация, може ли да се свържем за уточнениеЗдравейте, занимавам се с Facebook Ads и Google Ads вече няколко години. Имам опит както в агенция за дигитален маркетинг с много клиенти, така и само с конкретни компании. Мога да предложа следните услуги:
- Помощ с настройки на нови кампании в Facebook Business Manager и Google Ads. Тук мога да помогна с всички видове кампании, бидинг стратегии и цели, както и настройки по аудитории.
- Помощ с вече съществуващи кампании и идеи за оптимизация за по-добри резултати.
- Цялостен преглед на активен акаунт и предложения за структура и конкретни оптимизации по кампаниите.
- Помощ при решаване на конкретен проблем с кампании/ад сетове/реклами.
Разбира се, необходимо е да ми разкажете малко за проблема преди прегледа на акаунта, за да е максимално полезна консултацията и за да е сигурно, че мога да отговоря и помогна.
Цена за 1 час консултация: 45 лв.
Бих искал консултация и евентуално съвместна работа? Как мога да се свържа с вас?Здравейте, занимавам се с Facebook Ads и Google Ads вече няколко години. Имам опит както в агенция за дигитален маркетинг с много клиенти, така и само с конкретни компании. Мога да предложа следните услуги:
- Помощ с настройки на нови кампании в Facebook Business Manager и Google Ads. Тук мога да помогна с всички видове кампании, бидинг стратегии и цели, както и настройки по аудитории.
- Помощ с вече съществуващи кампании и идеи за оптимизация за по-добри резултати.
- Цялостен преглед на активен акаунт и предложения за структура и конкретни оптимизации по кампаниите.
- Помощ при решаване на конкретен проблем с кампании/ад сетове/реклами.
Разбира се, необходимо е да ми разкажете малко за проблема преди прегледа на акаунта, за да е максимално полезна консултацията и за да е сигурно, че мога да отговоря и помогна.
Цена за 1 час консултация: 45 лв.