От: Прости но полезни безплатни благини за OpenCart
Преди време бях направил такава модификация, само че по малко различен начин (в контролера чрез пхп извършвах тези обновявания и после във view частта променях съдържанието посредством джава скрипт). В този туториал който си дал обновяването се извършва изцяло чрез джава скрипт(най-добре тъй като функциалността на магазина зависи изцяло от него) и сега на прима виста не виждам причина да не работи коректно. Ако още се интересуваш по този въпрос пиши ми на лс и ще ти помогна да го направиш.
Всички продукти или от текуща категория ? Иначе като реализация не е кой знае какво,и на теб мога да ти помогна да го направиш.
Здравейте,
Попаднах на туториал за това как да се обновява цената на даден продукт в Опенкарт след избор на различни опции, като Цвят, Размер и т.н.
Туториала се намира на следния линк : cartadvisor.com/tutorials/opencart/auto-update-price-in-opencart-product-page-on-option-selection/ (Понеже нямам 10 или повече мнения във форума не ми е позволено да пускам линкове или снимки в постовете си и за това пускам линка като обикновен текст)
Направих всичко както е описано, но крайния резултат не беше добър Не знам дали се дължи на това, че урока е от миналата година и работи за по-старите версии на Опенкарт (аз съм с 1.5.5.1) или причината е друга.... Има ли някой, който е намерил подобно решение и доработка, така че да може цената на даден продукт да се обновява след избора на опция? Видях, че има някакви платени модули, но този туториал ми даде надеждата, че все пак може човек и сам да се справи и да си я добави тази опция. Ще се радвам, ако някой може да сподели нещо по тази тема, ако ли пък не май ще трябва да се купува поредния модул
Благодаря!
Преди време бях направил такава модификация, само че по малко различен начин (в контролера чрез пхп извършвах тези обновявания и после във view частта променях съдържанието посредством джава скрипт). В този туториал който си дал обновяването се извършва изцяло чрез джава скрипт(най-добре тъй като функциалността на магазина зависи изцяло от него) и сега на прима виста не виждам причина да не работи коректно. Ако още се интересуваш по този въпрос пиши ми на лс и ще ти помогна да го направиш.
Трябва ми модул който да експортира продуктите в XML в следния формат
Виж файлът 7455
Единствения модул който съм видял,че може да прави това е този,той разбира се е платен,някой знае ли алтернативен модул който може да експортира продукти с "![CDATA "
Всички продукти или от текуща категория ? Иначе като реализация не е кой знае какво,и на теб мога да ти помогна да го направиш.