Професионален графичен и уеб дизайн

Graphic Design BG

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,

Казвам се Валентин Петров и съм дизайнер на свободна практика. Нов съм във форума и се надявам да попадна на сериозни хора.

Предлагам креативен дизайн отговарящ на конкретните нужди на всеки клиент:
- Уеб дизайн на корпоративни и презентационни уеб сайтове, онлайн магазини - динамични, статични и анимирани Flash сайтове. Редизайн на вече готови уеб сайтове в съответствие със съвременните уеб тенденции. Изработка на ефектни банери и презентации.

- Графичен дизайн на печатни материали за реклама - запомнящи се билборди, плакати, рекламни карета, листовки, брошури, дипляни. Оригинална корпоративна идентичност, от дизайн на лого до печат на корпоративен сет. Графичен дизайн на пакети и опаковки на промишлени изделия, както и комерсиален арт дизайн, професионално ретуширане на фото материали и графична дообработка.

В работата си с клиенти винаги съм коректен, работя бързо и спазвам срокове. Не използвам темплейти.Имам много изпълнени проекти за български и чужди компании. От моя страна ще получите креативен продукт, изпълнен с легален софтуер.

Моето портфолио може да разгледате на адрес: graphicdesign.bg

За контакти:
тел: 0899 405 315

От: Професионален графичен и уеб дизайн

Много много хубаво портфолио, уеб сайт и представяне!

Репутация и рейтинг на темата от мен!

Напълно подкрепям. Уеб сайтът веднага ми грабна окото. Радвам се, когато във форума се появява професионалист.

Успех!

Просто не мога да си замълча, страхотни работи имаш зад гърба си. Като влязох в уеб сайта, повярвай ми 10 минути не ми се искаше да излизам. Невероятно креативно. :)

А би ли споделил какви са ти цените за услугите :)

Благодаря, за хубавите думи на всички!
Относно въпроса за цените, не мога да дам точен отговор, защото е доста относително и различно за всеки проект.
При проявен интерес за работа по конкретен проект, мога да дам и точна цена и срок.

Ами тогава ще попитам последните ти 3-4 проекта на какви цени бяха? Просто въпроса с цените ми е винаги интересен :)

Чудесни неща поздравления портфолиото е прекрасно оформено с много вкус и проектите в него са изпипани чудесно.

Грубо проучване на конкуренцията... BRAIN_PAIN. А иначе и на мен много ми хареса умее ги нещата колегата :)

Кое по-точно е грубото ??? Нямат ли право хората да видят ценоразпис? Каква конкуренция???

Не го написах с лоши чувства, доколкото имам наблюдения и ти се занимаваш с разни такива неща за това го написах не за да те обидя

Много хубав сайт, най-добре ще е българският флаш да се зарежда на индекса, тъй като има фрапиращи грешки в английския.

Ако не е много скъпо имаш ли проблеми да поръчваме някакви благинки ? :)

Няма проблеми да поема поръчки. За по-детайлна информация можеш да се свържеш с мен чрез skype (valentin-petroff), телефон и e-mail, оповестени в сайта ми.

Горе