От: От: Професионална изработка на корпоративни сайтове от150лв до 250лв!
Привет колега,
По начина по който ме оплю, ти оплю целия freelance (където всичко е на доверие)
Прав си за думата "кинти"!
Извинявам се !
Риска е и за двете страни, ако искаш проект и можеш да си го позвоиш, плащаш си проекта и си го хостваш където искаш!
Предложението е към малки фирми, които не има се хвърлят 500-1000 лв. за сайт!
По този начин и аз ще си взема парите след време и те ще имат сайт!
Неразбирам защо заклеймяваш идеята ми за глупост.
Да, явно ти не би постъпил така, но има хора които го правят.
Аз имам няколко клиента на този принцип и до момента всичко си е ок!
Хора, тази обява не е за нехрасващи идеята ми!
Това съм измислил, това предлагам.
При разговор с клиент, всичко се оточнява и от двете страни!
Пуснал съм в секция услуги , какво предлагам и до момента само колеги пишат в обявата ми, за да ме оплюват!
Имах преподавател в университета ми, който постояно ни казваше, че като някой freelancer започне да се намесва в сферата ни ние да го плюваме, защото ние сме професионалистите, пък той че е по-добър от нас нямало значение! Май всички сме минали през неговите лекции!
Желая ви успех колеги в нещата които правите!
Е не е баш всичко на доверие.
И не съм оплювал целият Freelance..
Не си ли се замислял, защо хората те оплюват?
Или който да е, не визирам само теб.
Ако искаш да печелиш от хората, всичко е много просто.
Просто им предостави да си купят сайт през твоя Affiliate линк, или им предложи хостинг, на съвсем отделно място(с нагласянето на сайта, и домейни и али бали) и им вземи повече пари.
Ако в суперхостинг е 10 лева на месец, кажи им 15 лева на месец, като им предоставиш детайлите(това е пример разбира се)
Какво доверие може да се има в твоят случай?
Имаш 17 мнения(не, че тва изобщо тва може да се нарече фактор), регистриран си 2012 Януари(това също не е фактор)..
Не си правил успешни сделки, с никой от тук. iTrader ти е 0, за 1 ден си написал сигурно 10 мнения.
Това пак не е никакъв фактор, но ЛИЧНО АЗ, никога не бих ти се доверил, ако правим такава поръчка.
Най-малкото което е, ти искаш да ми хостнеш целият уеб сайт при теб.
Пак давам най-малкия пример, аз ако го задвижа този сайт, и направя 1200 посещения, ти като нищо можеш да ми "спреш тока" и да ми кажеш, сега, всеки месец по 100 лева иначе няма да ти се движи сайта.
Това ти го давам просто като пример.
Ако обявата ти беше изпипана, до такава степен, че да даваше информация за всичко, никога никой нямаше да те нападне..
Замисли се малко...
Нападките, които получаваш от тук, са само в твоя полза.
Така се учиш от грешките ти, и съответно не ги повтаряш.
Ако исках да те нападам "зверски", щях да съм ти лепил вече червено и да говоря лоши работи, но уви, не го правя, както и никой по-горе като гледам, не го е правил.
Всеки е дал своето мнение, и това е.