Теб поне са те уважили и всичко ти е на български а не на шлиоковица .И аз почнах много да ги получавам деа .. Интересно, че даже последното е гео таргет, освен ако не са пратили спам по някакъв др. критерии.
Зад всичко стои - http://358.bg/ Изглежда според тях това е имейл маркетинг
Бате, мисля, че изтърва офертата на живота си. ХАхахахаха. Гати мандрилите.......яко им се забавлявам, само когато намирам време да ги чета де. Но като цяло са пълни тъпни. Имаше една статистика, че четенето на нежелани мейли (спам, фишинг и други бози) отнемало средно по 20-30% от времето на човек имаш кореспонденцията по мейл, като значима част от ежедневието си. Така и се продават софтуери и хардуери ловяши тези нежелани мейли и друг тип съобщения - през Skype, Yahoo Messenger....Хахах...абе мен последните 3-4 дни ме обсипват с разни тъпотии..някакъв американец имал някаква бизнес идея за мен ...даже не му дочетох писмото...ама трябваше си дам личните данни. ххаха
4home.bg - доставка на храна до офиса и дома Гладни ли сте? Време е за хапване. Бързо и лесно по интернет от 4home.bg . Ние ти предлагаме богат избор от ресторанти и разнообразно меню - хапнете нещо апетитно и заситете глада си. Поръчайте още сега онлайн от 4home.bg и се възползвайте от ПРОМОЦИИТЕ на любимите си ресторанти. Кулинарния портал 4home.bg Ви желае приятен апетит. Съгласно Закона за Електронната Търговия ви информираме, че това може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате наши оферти е достатъчно да ни върнете този мейл на [email protected], за да ви извадим от картотеката ни.
Не схванахТц, нищо няма да сменяваш. Виж Клокси и Иво Апостолов.
Ето прясно, прясноооо
Не схванах
Между другото днес не получих редовното "Съгласно Закона за електронна търговия, чл.6 (1) Ви съобщаваме, че е възможно това търговско съобщение да не е поискано от Вас. Молим предварително да ни извините за причиненото неудобство."
А това
"P.S. Съгласно закона за електронната търговия Ви съобщаваме, че съдържанието на този e-mail е непоискано търговско съобщение."
Хахаха, културка са го направили там....репортваш ги и ги глобяват:
http://www.toshkov.info/kzp-spam/