Профил

От: Профил

Аз имам интерес. Верифициран ли е с телефон? Сим картата продава ли се с него? Колко е стар? Цена?

Колеги, не че нещо, но зaедно с профилa върви и последен модел сaмсунг гaлaкси, aбонaментен плaн кум мобилния оперaтор предплaтен зa еднa годинa + 400 горещи снимки нa профилa нaпрaвени от профи фото студио и още няколко екстри :) и всичко товa сaмо зa 19.99 лв. Кaто ценaтa подлежи нa коментaр. Шегувaм се. Мисля, че дори без верификaция aко профилa си зaслужaвa ( я той си зaслужaвa. Човекa ми го покaзa) може дa се вземе еднa кaртa зa 5-10 лв. и проблемa с верификaциятa е решен.
Aз дори ще го купя, но той се бaви с отговорa нещо :)

Последно редактирано:

1. Мисля, че тази тема не е за този раздел! Пратих и репорт за това.
2. Крайно време е продавачите да почнат да отговарят в самата тема на въпросите, зададени им в самата тема, най-вече на такива въпроси, които с нищо не застрашават конфединциалността и сигурността на профила/страницата им!
3. Крайно време е продавачите да почнат да се държат коректно и след като пуснат тема за продажба, да намират времеда отговарят своевременно на въпросите в темата, а и на личните най-вече! Обратното е само в техен ущърб и често мълчанието поражда съмнения.
Ето и хронологията на моята кореспонденция с тукашния продавач:
baydan каза:
frukt0 каза:
baydan каза:
frukt0 каза:
Не знам за какво ми говориш, но както спомена Велев, явно не е проблем да се верифицира за 5-10 лева. Цена .....лв последовате ли 1050 и растат.
Ами, аз съм писал съвсем ясно и на български, а ти не отговаряш на всички въпроси и не даваш линк да видя профила!? Как искаш да го продадеш така??

оп оп оп извини ме. мислех че съм ти го пратил. ПРОЩАВАЙ

https://www.facebook.com/...............?fref=ts
28.01.2014, вчера, в 16:25 му отговарям : Хубаво сега даваш линка, ама пък неси направил да се виждат публично колко са приятелите и абонатите!? Само на думите ти ли трябва да вярваме? И направи си труда и да прочетеш какви са въпросите в темата де и отговори :)

Три пъти ми се налага да пиша му пиша с въпроси (1 път в темата и 2 пъти на лично) и след почти 21 часа е отговорил само за цената и с линк към профила, а даже все още продавания профил не е редактиран, за да мога да видя колко са приятелите и колко са последователите му (имам скрийншоти), но пък автора на темата е влизал тук. Може би момчето си е свястно и коректно по принцип, но това му поведение навява малко други мисли, а се и сетих какво се случи тук преди няколко дни след като един продавач си мълчеше по подобен начин ...

Тези дни съм ангажиран с други неща. Извини ме. След няколко часа ще ти дам повечето информация. Отново бягам по задачи. Лек ден.

От: От: Профил

Тези дни съм ангажиран с други неща. Извини ме. След няколко часа ще ти дам повечето информация. Отново бягам по задачи. Лек ден.
Мдааа... абсолютно същото поведение като на колегата му преди няколко дни....

Горе