Предлагам: Публикуване на статии с линкове в 4 посещавани сайта

схемата на телка е следната, за основното заболяване дават %, примерно 40%, са всяко следващо ако е примерно 20% го правят на 2 точки по 2, демек 4% и се прибавят към основното, минеш ли 50 ще вземеш телк, важното е лечния да те е пратил с основно което е с най голям %
Мерси за отговора брат!

отделно е важно да имаш епикризи за всяко едно заболяване от поне тази година, ако си лежал в болница също е важно, само с едни документи от личния зор работа, епикризи, консултации и всякаква бумащина от заболяванията е в +

Диабет тип 2, но в епикризата от Пирогов са ми сбъркали нещо и са писали, неинсулиновозависим, а аз съм на инсулин. Въпреки че личния лекар и ендокринологът ми са писали, че съм на инсулин в документите. А психиатърът ми каза, че за паническото разстройство ще ми дадат поне 20%. Аз иначе преди около 8 години бях изпаднал в диабетна кома с 30 захар и лежах в болница.
и аз съм тип 2 , но инсулинозависим като съм на 3 х 35 единици Новорапид на 24 часа. За съжаление съм и резистентен към инсулина заради високи триглецериди и тези високи дози които си бия ме направиха говедо направо. Не случайно като наближи 8-мия час в който трябва да си бия инсулин и ставам мега нервен

и аз съм тип 2 , но инсулинозависим като съм на 3 х 35 единици Новорапид на 24 часа. За съжаление съм и резистентен към инсулина заради високи триглецериди и тези високи дози които си бия ме направиха говедо направо. Не случайно като наближи 8-мия час в който трябва да си бия инсулин и ставам мега нервен
Аз съм почти същата работа, дневен инсулин Fiasp 3 х 20 единици и нощен Tresiba 1 х 20 единици. Станах като слон, че аз бия по повече.

Горе