Предлагам: Публикуване на статии с линкове в 4 посещавани сайта

Нови цени за целият месец февруари!

Публикуване на 1 статия с до 3 изходящи линка в Ko4.bg, Trg.bg, 365novini.com и Skandalni.eu - 25 лв.
Публикуване на 15 статии - 300 лв.
Използване на вече съществуващи статии с линк към Ваш сайт - 15 лв.

Колегата има наистина добри сайтове, от които лично съм се възползвал. Това е и причината да го уважавам и да вдигам постовете му в тази тема.

За съжаление съм във финансова криза иначе щях да се възползвам отново от услугите му.

Последно редактирано:
Колегата има наистина добри сайтове, от които лично съм се възползвал. Това е и причината да го уважавам и да вдигам постовете му в тази тема.

За съжаление съм във финансова криза иначе щях да се възползвам отново от услугите му.
То май само ботове останаха във форума и тук-там някой хейтър 😄

Ще видя, тук до една седмица, ако получа някакви пари ще си поръчам публикации. Чакам само решението за пенсионирането ми по болест. Но, още не знам дали ще ми дадът процент.

Последно редактирано:
кой тип диабет си? Какви са стойностите ?
Диабет тип 2, но в епикризата от Пирогов са ми сбъркали нещо и са писали, неинсулиновозависим, а аз съм на инсулин. Въпреки че личния лекар и ендокринологът ми са писали, че съм на инсулин в документите. А психиатърът ми каза, че за паническото разстройство ще ми дадат поне 20%. Аз иначе преди около 8 години бях изпаднал в диабетна кома с 30 захар и лежах в болница.

схемата на телка е следната, за основното заболяване дават %, примерно 40%, са всяко следващо ако е примерно 20% го правят на 2 точки по 2, демек 4% и се прибавят към основното, минеш ли 50 ще вземеш телк, важното е лечния да те е пратил с основно което е с най голям %

Горе