Репутациите не се обсъждат!
Не можах да ти схвана мъдрата мисъл тоя път.
Ти драсна ли ми на лично или директно ми даде ряпа?
И уместно ли беше, според теб да ми даваш ряпа, затова, че нещо ми е харесало и съм направила комплимент и то с коментар ''не си на мястото си'', като някой разпоредител или оберкелнер? И това 2 дни, след като напуснах културно темата?
Затова ти върнах ряпата с кометар fuck off, защото и твоята постъпка беше комплексарска - точно, като тъпировите постъпки.
Но... нека се концентрираме върху обекта на всеобща ''любов'' и да не разводняваме темата.
Минало-свършено. Не тая злоба към теб, надявам се, че и ти така. Peace!
Да мина на връщане и през Габрово?@uphero сложи белите маратонки, купи един голям букет и хващай влака Тулово - Горна Оряховица!
Няма да се разберем с тебе, ама пък и няма какво да делим.
Така че мир. :roll:
Мир !
Успех ти желя и всичко най хубаво .... :beer:
И ако имаш проблем с opencart свиркай
Този комплексар чак и специална тема получил
Толко ли не можахте да разберете, че единствено нещо от което се интересува в този форум, е това, че му обръщате внимание
Никол, не му падай на тоя комплексар, просто пълен игнор и това е. А ти си 200 пъти по-предприемачка от него. Горкият трябва да прочете темата "През деня сме бачкатори, а вечер сме предприемачи" Преди гърбеше в една мебелна фабрика, а вечер се пънеше тук. Сега го изхвърлиха и със скатаните стотинки (понеже мама го хрантути още) се пъне и през деня хаха, ше видим до кога
А и си помисли, че след като е дал 10лв на кулайс за хостинг за най-смешният блог в света - ъпсеро.дрис, вече е безсмъртен и може да раздава селският си манталитет както му е угодно.
А иначе - да и чеп за зеле не става от него, не знам как ви е уплашил толкова великият хакер :-o
Пий си хапчетата или си на миндила другия профил?
Банко да са ти честити новите форумни ценности!Аз (минидила) съм от малкото хора, които нямат друг профил във форума, а и не знаех, такива подробности, като мебелната фабрика и това, че мама те храни, въпреки че го допусках, като гледам какъв си дебил.
Сигурно те храни и в буквалния смисъл - слага те на скут и с лъжичката....:lol:
Банко да са ти честити новите форумни ценности!
Вадя си поуката, че май не можеш да правиш мусака. Пуста еманципация :lol:Банко, няма особен проблем с мен и ценностите, които представлявам.
Аз не писах почти цяла зима, докато ти през това време успя да настроиш срещу себе си почти целия форум.
А честито на тебе! Явно няма да си извадиш поуката, че: каквото повикало - такова се обадило.
Вадя си поуката, че май не можеш да правиш мусака. Пуста еманципация :lol:
Благодаря за клипа, колега! Този не го бях гледал. За сега само в интернет ги гледам тези клипове, но се надявам накой път да успея да присъствам на тези събития![video]https://youtu.be/ahTJZ6Vw93M?t=6m47s [/video] Първата минута
Ето, умното си е умно - веднага може да си извади правилните изводи!
Така е, не мога. Два опита имам в живота си и все неуспешни. То си е трудна работа, т'ва мусаката - не е, като да напсуваш някой по форумите... Пък и не ям мусака,за какво да се мъча?
p.s. Поздравчето за мен ли е?
Поласкана съм! Особено ме трогна това: ''Минди, I love you'' - не знаех.