И аз мислех като теб, обаче след като го видях прегърнат със сина на цар Киро на рожденния ден на брат му си промених мнението. Мисля, че не е нужно да ти обяснявам защо.Бокса не е същия, като по времето на Тайсън. Факта, че няма файтър шампион от толкова години е красноречив. Не че не е имало претенденти....
И не си прав за позицията си относно Кубрат. Всичко което прави, примера който дава е изключително в полза на България. Много млади момчета ще взаимства манталитет и позиция. Каквито и кусури да има държанието му е мъжко, ако питаш мен, предпочитам да гледат него, отколкото нагъзис примерно или който и да е метросексуален бастун. От тази гледна точка постигнатото е твърде много от където и да го погледнеш. Да не говорим колко момчета ще отидат в залата вместо в кръчмата, щото искат да са като него. Отделно и момичетата ще си търсят мъже като него, което също е много от полза.
Това че се казва Кубрат, а брат му Тервел, за мен е достатъчна гаранция за възпитанието, което му е дадено от баща му. Няма начин човек да си кръсти децата така, а после да не ги възпита по най-правилния начин. Така че теорията ти за комерсиалната потриотична позиция също не ми се вижда много достоверна. Циганския оркестър може някой да му го е пратил, едва ли сам си го е поръчал. И това че ходи с чалга ковра какво доказва? Националистите си хващаме само девици домакини ли!? Ако това са двете неща, които те карат да мислиш, че всичко е театър, за мен не е достатъчно.
И аз мислех като теб, обаче след като го видях прегърнат със сина на цар Киро на рожденния ден на брат му си промених мнението. Мисля, че не е нужно да ти обяснявам защо.
"Честно казано по-тъп мач в тежка категория не бях гледал. Пет рунда бутане, три нокдауна и нокаут. Страшен кеф, няма що! Тежката категория отдавна вече не е същата. Помните моите мачове. Аз танцувах на ринга и унищожавах съперниците си. Да ме прощава Владимир Кличко, но ако беше се боксирал по моето време, шансовете му да се докосне до някой пояс щяха да бъдат нулеви. Просто сега направиха бокса скучен. Що се отнася до Пулев - ясно се видя, че той все още не е готов за голямата сцена", коментира Тайсън пред "Лос Анджелис Таймс".
Майк Тайсън за Кличко-Пулев:
По-тъп мач не бях гледал
Хайде сега Иво Инджев да си признае какъв му е никът във форума и да излезе пред строя. nandibandi, ти ли си, бе? :lol:
Тест, що се мъчиш да отвориш очите на боксова анализаторка и боксьор, остави ги, те най-добре знаят как са нещата...
Това, което ми направи впечатление, като на пълен лаик (освен, че гледката беше ужасна) беше как изобщо няма физическа равнопоставеност между тия двама човека. Наистина ли някой е вярвал, че тоя с късите ръчички ще достига оня с дългите и ще успее да го млати така, че да го победи? Та Кличко през цялото време замяташе ония лопати и биеше, а на нашия не му оставаше нищо друго, освен да му разбива камъните в бъбреците, междувременно. Не разбирам нищо от бокс и не ме интересува, но съм напълно сигурна, че Пулев НИКОГА няма да победи Кличко или човек с неговия ръст, докато не дръпне на дължина ( включително и ръцете) с поне 5см - дано успее, ма едва ли.
Че това беше по-скоро анализ на физическото несъответствие между двамата, ама щом минава за разбор на мача - ок. Радвам се, че го оценяваш по този начин. Жив и здрав бъди, Гога.
Гога, ако наистина анализирах бокса щяха да са глупости. Аз анализирам просташко и селяшко поведение, както съм го правила винаги, когато някой се държи по този начин. Все пак той представя страната ни и извън ринга, така че имам право да коментирам и това.
Душе, ша додя. Очаквай Иво Инджев под прикритие.
Да, че никога нямало да може да бие Кличко или човек с неговия ръст....
И ти бъди жива и здрава
... осъзнайте, че Кубрат е действащ професионален световен вицешампион в тежка категория!!!
Аз пък се разочаровах от Йорданка Христова за това, че каза на мача на Кличко като гледаха в къщата на Бай Брадър: "Да ти е*ба майката!" И всички във Фейсбук много се разочароваха http://pik.bg/%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D0%BA%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B7%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D0%B2%D0%B8%D0%BF-%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%82%D0%B8-%D0%B5*%D0%B1%D0%B0--news251113.html И после само чалгаджийките били прости и тъпи