v3sk0z New Member Рейтинг - 85.7% 17 3 1 5 Януари 2011 #1 Здравейте колеги! Пускам реклама в ЕТАРГЕТ.. Смисъл, като ADWORDS, само че във ETARGET... Кредита ми е 48.24лв. Плащате ми 25лв.. и пускам ваш сайт да се върти във други сайтове за тези 48.24лв...
Здравейте колеги! Пускам реклама в ЕТАРГЕТ.. Смисъл, като ADWORDS, само че във ETARGET... Кредита ми е 48.24лв. Плащате ми 25лв.. и пускам ваш сайт да се върти във други сайтове за тези 48.24лв...
radev Well-Known Member Рейтинг - 100% 30 0 0 5 Януари 2011 #2 От: Пускам реклама в ЕТаргет Малко ориентир за тази сума каква реклама ще се получи? На клик ли е? Кликовете една цена ли имат или различни както в АдУордс?
От: Пускам реклама в ЕТаргет Малко ориентир за тази сума каква реклама ще се получи? На клик ли е? Кликовете една цена ли имат или различни както в АдУордс?
v3sk0z New Member Рейтинг - 85.7% 17 3 1 8 Януари 2011 #3 От: Пускам реклама в ЕТаргет Кликовете са с различни цени. А и да.. на клик е. Вие си избирате във какви сайтове да се пуска рекламата със тагове "етикети"
От: Пускам реклама в ЕТаргет Кликовете са с различни цени. А и да.. на клик е. Вие си избирате във какви сайтове да се пуска рекламата със тагове "етикети"