dertre
Well-Known Member
Какво става с тоя Facebook ? Пускам реклама и плащам с пейпал, при което веднага ми блокират FB профила и ми искат лична карта. Пращам я и ми го отблокират, след което веднага като тръгна да пускам нова реклама, пак ми блокират профила и пишат, че някой се е логвал в него и да съм пратил документ да докажа, че това съм аз (аз съм пратил вече един път и са ми го отблокирали). Каква може да е причината това да се случва??
Единственото което се сещам е, че пейпала още не е минал проверката от 1.50 ЕВРО която правят на картата (таксувал съм я ама още не е дошла разпечатката) и може ли това да е причината да ми блокират профила (явно някаква автоматизиране система го прави, защото това се случва веднага щом пусна рекламата и веднага ме кара да се логна наново и ми казва, че профила е отварян от други да съм докажел, че това съм аз)....
Дайте идея какъв може да е проблема.
Също така ако някой може да помогне да се пусне рекламата, ще почерпя (и платя някой лев ако трябва)....
Мерси предварително за отговора.
Единственото което се сещам е, че пейпала още не е минал проверката от 1.50 ЕВРО която правят на картата (таксувал съм я ама още не е дошла разпечатката) и може ли това да е причината да ми блокират профила (явно някаква автоматизиране система го прави, защото това се случва веднага щом пусна рекламата и веднага ме кара да се логна наново и ми казва, че профила е отварян от други да съм докажел, че това съм аз)....
Дайте идея какъв може да е проблема.
Също така ако някой може да помогне да се пусне рекламата, ще почерпя (и платя някой лев ако трябва)....
Мерси предварително за отговора.