vladko82
Active Member
От: От: Путин: Русия ще помогне на Сирия при военен удар- Дискусич относно Сирия
Аз съм преди всичко българофил и за мен пътят към спасение и съхраняване на нацията ни минава през Москва,
Хубаво е, че всеки може да си изказва мнението свободно. Аз съм преди всичко българофил и за мен пътят към спасение и съхраняване на нацията ни минава през Москва, а не през Вашингтон. Защо ли? Достатъчно е внимателно човек да прочете историята на света от заселването на САЩ до сега и сам да си направи изводите. Русофобите ги разбирам напълно, според Укипедиа: Фобия (гр. phobos "страх") - патологичен, натраплив, ирационален и силен страх към специфичен обект, определена дейност или специално обстоятелство; страх, който се разпознава от самия индивид като ексцесивен и безпричинен, но когато този страх се превърне в натрапливо състояние и стане значим източник на разстройство, повлиявайки социалното функциониране, се приема за психично нарушение.
Другата голяма грешка на матрьошките - щом не харесваш блядовете значи си на страната на USA.
Мда, желязна логика. Непоколебима!!!!
Как може да съставиш такова изречение, не ми го побира ума. То едното изклчюва другото..
На хора задаващи ми такива глупави въпроси няма смисъл да отговарям, но сега ще направя изключение. Ние не сме Германия, а сме малка, бедна, разоръжена и разграбена България. Нямаме как да се защитим. Ако не сме с Москва или Вашингтон, остава Анкара да си ни върне според Неоосманската си доктрина, вие слепи ли сте, на луди ли се правите, направо се учудвам от такива въпроси? Като в допълнение, че не четете история, а само плямпате: САЩ многократно е предавал съюзниците си( Садам им беше съюзник, а го обесиха. Скоро ще видите още един росен-пресен пример с Украйна, която също вече предават), докато Москва както виждате, не си предава съюзниците. Дори имам съмнения, че американците вече са ни изтъргували с Ердоган, но дано сега им са се объркали всички планове след интервенцията в Сирия!Изпечен путкофил си обаче ей...
Защо трябва да избираме Москва/Вашингтон само това кажи?
Владко това никога няма да го разбере. Той смята, че щом ти пука за България, значи си сирисуид. Владко не може да си представи, че не искаме да правим масали на Путкин. Промита история. Само се надявам националната му принадлежност да е руска. Или дано поне баща му или майка му да са руснаци. Иначе е бахти терминатора кух.Не се карайте. Всички работят срещу нас, без няколко държави в Европа, с които имаме общи интереси и врагове. Но великите сили, всичките ни слагат на к*ра си - дали е Запада или Русия, все тая.
Владко това никога няма да го разбере. Той смята, че щом ти пука за България, значи си сирисуид. Владко не може да си представи, че не искаме да правим масали на Путкин. Промита история. Само се надявам националната му принадлежност да е руска. Или дано поне баща му или майка му да са руснаци. Иначе е бахти терминатора кух.
Без обиди, моля! Знам, че преча на пропагандата и го правя за кеф и с кеф. Не съм се продал и няма да се продам на чужда държава! Не стига, че изкарвам надниците на половината тролове тука, ами и обиждат. :-o
Ти си пропагандата! Само ти създаваш политически конфронтации в тоя форум. Но пък си и като лакмус, през филтъра ти изскачат и другите, които искат да продадат държавата на Масква. Не се съмнявам, че се кефиш. Троловете се кефят, когато създават полемики около себе си.Без обиди, моля! Знам, че преча на пропагандата и го правя за кеф и с кеф. Не съм се продал и няма да се продам на чужда държава! Не стига, че изкарвам надниците на половината тролове тука, ами и обиждат. :-o
Това не е обзор а руска пропаганда и промивка.По темата: Интересен обзор за състоянието на сирийската икономика дори по време на тази опустошителна война. Не е толкова учудващо, BTW - Дамаск е бил световноизвестен търговски град и преди 3000 години... тогава англосаксите още са се гонили с брадви из гората.
Това не е обзор а руска пропаганда и промивка.
Не се карайте. Всички работят срещу нас, без няколко държави в Европа, с които имаме общи интереси и врагове. Но великите сили, всичките ни слагат на к*ра си - дали е Запада или Русия, все тая.
Едните са по-богати. :lol: :lol: :lol:
Дето се вика по-добре да се въртиш на ... на богат, отколкото по-беден от теб да те ....