DEATH каза:ГенБъкс плащат по всяко време(когато ти поискаш - ако нямаш 100$ направени) Най-малко съм искал 52$ и след 7ч. ми бяха преведени
coolice каза:не е само това ще е хубаво да размнеиш някои друг линк с подобни блогове , да пишеш редовно в него, както и се страеш да наблягаш на определени ключови думи в постовете (без да прекаляваш) но общо взето няма нищо трудно
Късмет и много продажби ви желая!GENBUCKS --> $37.98
fiieti каза:coolice каза:не е само това ще е хубаво да размнеиш някои друг линк с подобни блогове , да пишеш редовно в него, както и се страеш да наблягаш на определени ключови думи в постовете (без да прекаляваш) но общо взето няма нищо трудно
къде да ги търся подобните на моя блог, за да разменям с тях линкове?
ototoster каза:И аз се отчетох с първата си продажба! :shock:
Е*аси колко се изненадах като видях тва в мейла си :lol:
Късмет и много продажби ви желая!GENBUCKS --> $37.98
не мисля...ototoster каза:Благодаря за инфото
А м/у другото мога ли по някакъв начин да си защитя контента от копиране?
iNDESiGN каза:И аз днес съм направил още една продажба обаче умрях от яд като видях колко имам... в акаунта имам 96$... за 4 долара не ми достига...лелеее :evil: , нищо да се надяваме на нови продажби в скоро време
а имам и уан куешчън...та какво име да въведа в акаунта на генбукс ,моето или на баща ми / майка ми...щото са е на мое име, но се чудя дали няма да правят проблеми нещо затва....