От: От: Първите 10 мнения в Предприемач
Ограниченията не са направени, за да са удобни на новите потребители, а за да стимулират хората да дадат някакъв принос към форума и едва после да получат някакви облаги за себе си. Дали някой нов е спамър има значение, но не е единственото нещо, което е важно. Никоя интернет общност няма ползва от пиявици, които са дошли само да получават от нея, но не са склонни да допринесат с нещо.
Много добре казано, имаш репче. Казаното е много на място, защото е адски тъпо да влиза някой терикат да смапне и да му тегли една майна, защото цял живот е свиканл да взима, а да не дава.
Ето го поредния пример от последните часове:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=5809&page=4&p=264502#post264502
М
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=5809&page=4&p=264502#post264502алко ми е кофти, когато някой влиза, сере и излезе. Не само е кофти, но един вид се сдухвам, че има такива манталитети, които по никакъв начин не дават надежда, че материала става. За това аз съм твърдо "За" това с 10-те поста. Знам, че е много грубо за новите, но тези на зор могат да се свържат с нас и да ни обеснят за какво припират, а за тези, които искат веднага да ползват пазара, само да им кажа, че други сайтове биха им взели някакъв фии. Ако не, щяха да ги накарат да си дадат мейла за ежемесечен спам. За това никой не заслужава да получава на готово , защото става лигьо и паразит. И за това сме на това дередже - защото много терикати има, а тия дето се опитват да правят нещата по книгите и по най-правилния начин един вид идват балъци. За това може и да се вдигнат нагоре условията. Никой да не минава ей така, защото е много "красив" и "умен".
Като админ и член на този форум съм виждал какво ли не. И това да си паразит е било нещото, което най-много ме е дразнело. Дошъл некъв да ми реве, че не можел да ползва пазара. А аз да му рева ли, че такива като него не са качествен материал. И аз мога утре да вляза в някой форум и да си наспамя с аф. линкове. По нищо няма да се различаваме.
Много готино, имаш сайт, искаш да го продадет или искаш да кажеш на света за невероятното нещо, което си намери в нета (с реф. линк), до тук добре. А случайно да си пробвал това в някой друг форум? Случайно да си дал нещо, за да получиш нещо. Мани ни нас, ние не разчитаме на подеяния и какво и да е. Но поне за колегите, които седят тук и развиват и те. За тях е важно да си читав. Все пак си влязал на тях да им продаваш.