Първото ми запитване

game_pleven

New Member
Здравейте момчета.Както се вижда от скоро намерих вашия форум.От скоро го намерих но вече доста ми помогна.Но реших сега да ви попитам и вас нещо.
Реших да започна и по друг начин да вадя пари от интернет бизнеса освен от продажбата на реклама която предлагам.
Бих искал да ме посъветвате какво да направя как и защо.Не търся голяма печалба и по 5долара да взимам на ден пак е много.:)
Четох тази тема
http://www.warriorforum.com/warrior...our-own-corporation-let-me-teach-you-how.html
и сега се чудя дали да не заплатя тези 100 долара за обучение,но после не съм сигурен дали ще мога дори да си избия парите.Посъветвайте ме някой начин за печелене на парици онлайн.Ще съм ви много благодарен.:)
 
От: Първото ми запитване

По-добре чети тук във форума има секция за начинаещи, а и като питаш нещо конкретно ще се намерят достатъчно хора да ти помогнат.

Ако знаеш английски поне на поносимо ниво ще ти е доста по-лесно.

Научи се да намираш пазарна ниша, да подбираш ключови думи, да си направиш сайт/блог, да го популяризираш . Всичко го има във форума. Може би ще ти е най-лесно да започнеш с адсенс или някаква алтернатива т.е. да слагаш реклами на сайта си.

За да може някой да бъде по-конкретен напиши какво можеш:
- можеш ли да направиш блог? въобще как си с компютрите?
- знаеш ли английски?
- с какво време разполагаш?
- имаш ли някаква поне елементарна представа от афилиейт маркетинг, СРС и въобще онлайн бизнес?

Ето подфорума за начинаещи "Старт в интернет бизнеса"
 
От: Първото ми запитване

С компютъра съм добре.
Разбирам от php и си бачкам със систмеки.
Разбирам от адсенс и знам как стоят нещата с такъв тип реклами но много малко приходи има.
Времето ми пред компютъра е неограничено.Мога и по 24 часа да стоя на него.
Просто не знам какъв сайт да си направя.На каква тематика дали в България ще има успех и тази неща.
Затова питах дали може да ми дадете някоя тема в онзи форум където да има някой начин как да си взимам поне по 5 долара дневно.
Благодаря ти много за отговора сега ще чета форума за начинаещи.


А и какво мислите за този тип продукти дали си заслужават.
http://cgi.ebay.com/Custom-Divorce-...tem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa2a5abe4
 
Последно редактирано:
От: Първото ми запитване

Бате, хората добре те посъветваха за прочит на форума. Бих ги послушал. Едно време си спомням с другия админ (даже той я поръча) взехме книги за итнернет маркетинг, не за друго, а защото нямаше нито форуми, нито БГ сайтове за това. Всеки навлизаше и стрляше на посоки, тук линк, там пипнал заглавие, тук статия. Абе мугла си бе. Но сега има релано шанса това да се научи фри, защото се спомням, че бая пари си беха тия книги. Сега има демоде неща, но за времето си бяха актуални. Използвай форума за бейсик (макар че може да е за всички) и след като напраднеш можа да си купиш...даже ще знаеш и какво точно ти трябва, а не: "Правете ХХХХХ на месец от Интернет". Това е добре, ама в повечето са общи неща. И някои автори са на светлини години от практикуващите тук, само пишат - драскачи. Има и добри практици, които са написали как са го направили. Има и такива, определено.

И съм го казвал, но ще го кажа пак: Щом си тук, значи първата стъпка си я направил. Честито, тя е най-трудна. Нататък става с постоянство и упоритост. Ще видиш, че няма да усетиш кога си започнал да правиш пари от нета. Но нищо не идва дарум....постарай се и ще получиш. Тази работа е като онази....ако насочиш усилията си и уменията си, обикновено се получава. :)
 

Горе