РЕЗУЛТАТИТЕ

От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Бърни, отвори си очите и виж кой искаш да върнеш. Чак ме е жал като си помисля.
Купени са ама от кого ? ДПС имат най голям дял от мангасарите, следвани от БСП ? Категорична победа на Борисов обаче въпреки машинациите. Всички трябва да благодарим на Станишев. Той постигна това което всички българи трябва да празнуват - разпада на БКП... стигат ни 25 години преход, хайде да тръгнем нагоре ?

Резултатите са такива на база 27% от имащите право да гласуват,не знам на какво се надяват Герб и ДПС,при положение че ГЕРБ имат около 600 хил(при над 1,1 млн през 2009) електорат,а ДПС около 400 хил(също толкова и 2009г-в % около 8-9).При едни парламентарни избори и една активност от 60%,тези им проценти сега ще се редуцират минимум на 2 и ще имат по-малко депутатски места отколкото имат сега,и отколкото им се иска в алчните за власт мозъци.... :)

От: Re: РЕЗУЛТАТИТЕ

Прост народ. Това е.

викам да не се обиждаме
защото тук не са много хората гласували за БСП и това е повече от нормално

не може да ми твърдиш, че съм прост защото съм гласувал за ГЕРБ, а този които е гласувал за БКП е умен
айде да не наричам това изказване с правилното определение!

Кой искаше задължително гласуване - Герб. Кой не го иска - управляващите. И при ниска и при висока активност - Герб печелят. Защото нормалните българи видяха какво постигна Герб докато бяха на власт по време на криза и какво кабинета Орешарски без криза....
Успех на Бойко мога да пожелая и като се върне на власт при задаващите се парламентарни избори да изтрие дори спомена за БСП и да прати крадците на България в затворите ...

Re: От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Бърни, отвори си очите и виж кой искаш да върнеш. Чак ме е жал като си помисля.
Той от тези дето го обичат сух и навътре. Винаги ще има такива гласоподаватели. :)

Иска една тъпа мутра да го представлява. Както написах - средностатистически прост българин, на който му допада мизерията и затъвацията. Някой, който голямото постижение в живота е да си плати сметките и храната и да остане на нулата след това. Щом се кефят, така им се пада. Лошото е, че обричат и останалите. Но го има и психологическия момент, че си дават гласа, защото смятат, че само ГЕРБ може да се противопостави на комунягите и малцинствата, което пак е логика да си такова мамата. :)

От: Re: От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Да точно това е лошото, че обричат и нас, но както казах вече почнах да се изморявам. Едно и също дъвчим и на никой не му влиза нищо в главата. Те си знаят едно и също и няма да се променят. :(
Той от тези дето го обичат сух и навътре. Винаги ще има такива гласоподаватели. :)

Иска една тъпа мутра да го представлява. Както написах - средностатистически прост българин, на който му допада мизерията и затъвацията. Някой, който голямото постижение в живота е да си плати сметките и храната и да остане на нулата след това. Щом се кефят, така им се пада. Лошото е, че обричат и останалите. Но го има и психологическия момент, че си дават гласа, защото смятат, че само ГЕРБ може да се противопостави на комунягите и малцинствата, което пак е логика да си такова мамата. :)

Да точно това е лошото, че обричат и нас, но както казах вече почнах да се изморявам. Едно и също дъвчим и на никой не му влиза нищо в главата. Те си знаят едно и също и няма да се променят. :(

Ти добре ли си?
в една друга тема те призовах да прочетеш един мой пост и да кажеш какво мислиш
омръзнало ти е от такива елементарни постове? тогава не ти препоръчвам да вкарваш и цифри

правя последен опит!

управляващите имат: близо 2 милиона и половина бабчики и старци, мангали, турци, псевдонационалисти - това колко са? защо не гласувате за БКП?
само пенсионерите са ДВА МИЛИОНА и половина
Щом пенсионерите не гласуват за БКП, защо очакваш аз да гласувам? и @Блинки има очите да ме нарича прост

какво има ГЕРБ - хората от големите градове

престанете да обиждате електората на ГЕРБ, защото вашия НЕ е по-добър :oops: (айде кажи, че Е :wink: чакам...)

вие сте ми мн странни... значи младите хора и хората в чужбина гласуват за Герб - но били прости! Циганите и бабите и хората от селата гласуват за ДПС и БСП и те били умни и прави.... хахаха Да не сте роднини на Станишев ? Той сигурно пак ще се обяви за морален победител на тези избори. Ето в Бобов дол и в Кюстендил бият БСПто....

само едно ще кажа - бобов дол :)

колеги плаче ми се гледайки резултатите, следващата коалиция бсп-дпс-дудука, още повече ще се бетонира и няма махане !!!!!!!!!!!!!!

прав е блинки прост народ, щом тия клонирани партии взимат общ вот 46% жална ни майка... на дали скоро ще дойде друг на власт в идните 10-20 години.

От: Re: РЕЗУЛТАТИТЕ

Абе, въобще какво се обсъждат тия фалшифицирани избори не ми е ясно. Някой може ли да ми докаже, че това са реални резултати?

Реални резултати ще има, когато гласуват над 90%.
А жълтата дитирамба за "тия фалшифицирани избори" подхожда на някой циганин без образование. Бил съм в комисия, бил съм застъпник, а вчера мой човек бе председател на комисия. Най-обичам хора, дето се информират от сайтове за реалния живот, да коментират неща, дето не са помирисвали.
Ако имаш в предвид купени гласове, то всяка партия купува. Доколкото успее.
Ако можеше да се фалшифиират нещата, то партия на власт винаги би печелила.
Прост народ. Това е.

Смятай, че съм ти дал червена репутация! :evil:

Очакват ни още мутренски години.
От една година насам какви са разликите? Държавните поръчки ги печелят най-добрите оферти ли? Никой не притиска успелите ли -да си продадат бизнеса за жълти стотинки? Контрабандата спря ли? На човек с 10 (десет) овце се дават 500 дка пасища, а на човек с 200 овце се дават 30 декара...

Станишев е моралния победител ! Честита победа другари :) Нищо че ви се подиграват и малките деца. Това 10 пъти да те бие Бойко си е гавра с труп. Жалко че Герб нямат реален противник та да има някаква интрига. Безинтересен мач с предизвестен победител. БСП да отива там където са сега Атака :)

Съдът призна Цветан Цветанов за невинен - ТЪП, МАЗЕН, НАГЪЛ ГЕЙ и вашите псевдо привърженици - нали щяхте да го вкарвате в затвора?
че и за бойко се надахте

защо се правите, че не разбирате - ГЕЯ няма шанс пред Бойко - това е констатация, а не мое мнение

Не виждам какъв е смисъла за спорове и обиди,защото и ГЕРБ и БСП,ДПС,Атака,ББЦ,РБ,СДС и т.н. са главите на една и съща ламя,разпродала България и оглозгала народа до кокал за последните 24г.

Не виждам какъв е смисъла за спорове и обиди,защото и ГЕРБ и БСП,ДПС,Атака,ББЦ,РБ,СДС и т.н. са главите на една и съща ламя,разпродала България и оглозгала народа до кокал за последните 24г.

Смисъла драги е, че си в огромна заблуда :)

Единствената партия дето е винаги в политиката за последните 24 години е БСП. Та главен виновник за мизерията и последното място по доходи е столетницата. Благодарим ви другари!

Re: От: РЕЗУЛТАТИТЕ

Какво е постигнала ГЕРБ бе? Ходи яж магистрали. Бизнесът не може да се възстанови още. :)

Герб може да са победители ама само толкова не виждам как ще бие 46% процентния вот на местните избори и да управлява anytime soon...

Какво е постигнала ГЕРБ бе? Ходи яж магистрали. Бизнесът не може да се възстанови още. :)

Тия магистрали отвориха толкова работни места , колкото Станишев обеща ама не намери. И по време на Герб имаше световна криза. Ти сега ходи яж заеми.... заблуден лумпен!

Горе